جمعه / ۲۴ مهر / ۱۴۰۵
×
مجمع عمومی عادی فوق‌العاده بانک صادرات ایران برگزار می‌شود
با هدف انتخاب اعضای هیئت‌مدیره در 3 آبان 1405؛

مجمع عمومی عادی فوق‌العاده بانک صادرات ایران برگزار می‌شود

پیشتازی «چکنو» بانک صادرات ایران/ ارزش وصولی‌ها ۹۴ درصد رشد کرد
به دنبال استقبال مشتریان در 6 ماهه نخست 1405 رقم خورد

پیشتازی «چکنو» بانک صادرات ایران/ ارزش وصولی‌ها ۹۴ درصد رشد کرد

امیر مهردادی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: برنامه تدبیر با هدف ارتقا کیفیت و بهبود فرآیندهای آموزش و پرورش به عنوان یکی از اصلی ترین برنامه های زیر نظام راهبری و مدیریت در دوره ابتدایی اجرا می شود. وی ادامه داد: در اجرای این طرح امسال ۲۳۰ مدرسه ابتدایی پر […]

۲۳۰ مدرسه ابتدایی ایلام زیر پوشش طرح تدبیر قرار گرفت
  • کد نوشته: 7893
  • دی ۱۶, ۱۳۹۷
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    امیر مهردادی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: برنامه تدبیر با هدف ارتقا کیفیت و بهبود فرآیندهای آموزش و پرورش به عنوان یکی از اصلی ترین برنامه های زیر نظام راهبری و مدیریت در دوره ابتدایی اجرا می شود.
    وی ادامه داد: در اجرای این طرح امسال ۲۳۰ مدرسه ابتدایی پر جمعیت استان با مدیریت مستقل در مناطق شهری و روستایی انتخاب و زیر پوشش قرار گرفته اند.
    معاون آموزش و پرورش ایلام اضافه کرد: در اجرای این طرح مدیر مدرسه تمام برنامه های سالانه خود را بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پروش تدوین و آنها را در طول سال تحصیلی اجرا می کند.
    به گفته مهردادی، قبل از ابلاغ طرح تدبیر به مدیران مقطع دبستان، نگارش و تنظیم برنامه عمل و تقویم اجرایی براساس سلایق شخصی و محدودیت ‌های زیاد انجام می‌گرفت.
    وی اظهار کرد: تمامی فعالیت ها و اقدام های مدرسه در این برنامه باید در جهت ساخت های ۶ گانه شامل اعتقادی، اجتماعی و سیاسی، علمی و فن آوری، زیستی و بدنی، زیبا شناختی و هنری و اقتصادی و حرفه ای خواهد بود.
    معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش ایلام گفت: همچنین در طرح تدبیر مدیران مدارس ابتدایی به دلیل پیش ‌بینی کلیه فعالیت‌ ها و چشم‌ اندازهای موجود و اختصاص امتیاز به هر یک از محورها در فرم خام طرح تدبیر خود را ملزم به رعایت تک تک بندها می‌کنند.
    مهردادی یادآور شد: با رعایت همه جانبه و تنظیم و اجرای تمام و کمال طرح تدبیر در مدارس ابتدایی علاوه بر کسب نمره و امتیاز کامل ارزشیابی، دانش آموزان نیز از سطح علمی و آموزشی و همچنین تربیتی و پرورشی بالاتری برخوردار خواهند شد.
    از مجموع ۹۴ هزار دانش آموز ایلام بیش از ۵۴ هزار دانش آموز در ۷۴۰ مدرسه ابتدایی تحصیل می کنند./ایرنا

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *