پنجشنبه / ۱۸ تیر / ۱۴۰۵
×

ضیاء رضایی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: در ایام اربعین امسال در مجموع ۵۲ میلیارد ریال برای خدمات دهی به زائران اربعین هزینه شد که بیشتر آن از محل کمک های مردمی بوده است. وی افزود: این خدمات دهی شامل پخت غذا و توزیع میان وعده و آب معدنی و […]

۹۰ درصد خدمات کمیته امداد به زائران با مشارکت مردم تامین شد
  • کد نوشته: 29538
  • آبان ۶, ۱۳۹۸
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    ضیاء رضایی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: در ایام اربعین امسال در مجموع ۵۲ میلیارد ریال برای خدمات دهی به زائران اربعین هزینه شد که بیشتر آن از محل کمک های مردمی بوده است.

    وی افزود: این خدمات دهی شامل پخت غذا و توزیع میان وعده و آب معدنی و … بین زائران و همچنین دستگیری از زائران در راه مانده بوده است.

    مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) ایلام با بیان اینکه اربعین امسال با حمایت مالی این نهاد یک هزار و ۷۵۰ نفر از مددجویان زیر پوشش در پیاده روی اربعین حسینی شرکت کردند، تاکید کرد: این نهاد به هریک از این مددجویان چهار میلیون ریال به عنوان کمک هزینه پرداخت و در مجموع بیش از ۶ میلیارد ریال اعتبار در این زمینه هزینه شده است.

    رضایی ادامه داد: بیشتر این مددجویان افرادی بودند که برای نخستین بار زائر امام حسین(ع) بوده و به عتبات عالیات مشرف شدند.

    مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) ایلام به بزرگترین موکب این نهاد در مرز مهران اشاره کرد و گفت: با راه اندازی آشپزخانه در سه وعده روزانه از زائران اربعین حسینی با غذای گرم و میان وعده پذیرایی شد.

    وی همچنین یادآور شد: علاوه بر این تمامی مراکز و دفاتر این نهاد در مسیرهای تردد زائران اربعین حسینی برای اسکان تجهیز و خدمات دهی لازم به زائران ارایه کردند.

    شهرستان مرزی مهران در ۸۵ کیلومتری جنوب غربی ایلام با داشتن مرز بین‌المللی از معابر اصلی و مهم تردد خودروهای شخصی، کامیون های حامل کالاهای صادراتی و خودروهای حامل زائران عتبات عالیات است./ایرنا

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *