چهارشنبه / ۶ خرداد / ۱۴۰۵
×

  “سیدزاهدین چشمه خاور” روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامی ما در مرز مهران با اشاره به تلاش سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در تامین ناوگان حمل و نقل جهت جابجایی زوار، اظهار کرد: تدابیر لازم در این خصوص اندیشیده شده و تا سه روز پس از اربعین عوامل راهداری در […]

۸۰ درصد تردد از مرز مهران مربوط به بازگشت زوار است
  • کد نوشته: 93719
  • ۱۴۰۲-۰۶-۱۵
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

     

    “سیدزاهدین چشمه خاور” روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامی ما در مرز مهران با اشاره به تلاش سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در تامین ناوگان حمل و نقل جهت جابجایی زوار، اظهار کرد: تدابیر لازم در این خصوص اندیشیده شده و تا سه روز پس از اربعین عوامل راهداری در مرز مهران مستقر بوده و خدمات رسانی خواهند کرد.

    مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام یادآور شد: هم اکنون هزار دستگاه اتوبوس در داخل پایانه برکت مهران دپو شده و به همین تعداد اتوبوس در حال برگشت به پایانه هستند.

    چشمه خاور بیان کرد: هیچ گونه مشکل خاصی جهت جابجایی زوار در مرز مهران وجود ندارد و عوامل مجموعه راهداری تا بازگشت آخرین زوار آماده خدمت رسانی هستند.

    وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدامات انجام شده در سطح جاده های استان ایلام و مرز مهران، گفت: به منظور تسهیل در تردد زوار محوطه پایانه برکت آسفالت شده است.

    مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام ادامه داد: در پایانه شهید سلیمانی و برکت نیز ۳۶ هزار متر مربع سایبان، ۱۴ هزار متر مه پاشی وجت فن نصب شده است.

    چشمه خاور یادآور شد: ۲۰۰ کیلومتر آسفالت، سه هزار کیلومتر خط کشی، ۱۶۰کیلومتر شانه سازی، ۶۰ هزار عدد تابلو و علایم و ۱۵ کیلومتر نیوجرسی در محورهای مواصلاتی استان انجام شده است.

    مرز مهران یکی از کانون های اصلی تردد زوار عتبات عالیات و اربعین حسینی است و بر اساس پیش بینی ها بیش از ۶۰ درصد تردد زوار اربعین حسینی از طریق مرز مهران انجام شده است./ایرنا

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *