یکشنبه / ۳۱ خرداد / ۱۴۰۵
×

ماموستا مصطفی شیرزادی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: حیف است که زحمات نخبگان و مشاهیر کُرد نادیده گرفته شود بنابراین برگزاری چنین کنگره هایی به دیده شدن این نخبگان کمک می کند. وی افزود: برگزاری این کنگره کاری بسیار پسندیده است و همیشه باید افراد نخبه، شاخص و کسانی […]

کنگره مشاهیر کُرد روزنه ای برای قدردانی از نامداران این خطه است
  • کد نوشته: 21943
  • تیر ۱۳, ۱۳۹۸
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    ماموستا مصطفی شیرزادی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: حیف است که زحمات نخبگان و مشاهیر کُرد نادیده گرفته شود بنابراین برگزاری چنین کنگره هایی به دیده شدن این نخبگان کمک می کند.

    وی افزود: برگزاری این کنگره کاری بسیار پسندیده است و همیشه باید افراد نخبه، شاخص و کسانی که در کشور برجسته هستند و همچنین مشاهیری که در قید حیات هستند، زحمات شان نادیده گرفته نشود.

    ماموستا شیرزادی اضافه کرد: از این راه می توان نشان داد کُردها هم همچون دیگر قومیت ها صاحب افرادی نابغه، برجسته و مشاهیر موفقی در سطح کشور و جهان هستند.

    وی با بیان اینکه برگزاری چنین کنگره ای باید تداوم داشته باشد است، یادآور شد: با برگزاری سالانه این کنگره و در این زمان کم نمی شود مشاهیر کُرد را معرفی کرد بلکه باید از راه های دیگری همچون اطلاع رسانی رسانه ها برای تجلیل و معرفی نخبگان کُرد اقدام کرد.

    این روحانی شناخته شده کُرد تاکید کرد: کُردها صاحب افراد بزرگی در حوزه های ادبی، فرهنگی، دینی، ورزشی و دیگر بخش ها هستند که قابل شمارش و احصا نیست.

    ماموستا شیرزادی گفت: کُردها به با غیرت بودن شهرت دارند و در گذشته مرزها در دست کُردها بود و از آن محافظت کرده اند که این نشان می دهد که همیشه برای دفاع از ناموس، آب و خاک سینه خود را در مقابل دشمنان سپر کرده اند./ایرنا

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *