دوشنبه / ۳۰ شهریور / ۱۴۰۵
×
رمزِ دستیابی به «ایران هرچه قوی‌تر»
نگاهی به ابعاد موضوع «انسجام اجتماعی» از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی

رمزِ دستیابی به «ایران هرچه قوی‌تر»

محمد نوذری روز سه شنبه در نشست فوق العاده ستاد استانی کرونا افزود: بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی استان بیشترین میزان بستری ها در چند روز اخیر مربوط به شهرستان‌های حوزه جنوبی بویژه دهلران و آبدانان است. وی ادامه داد: بیشترین علت بروز این اوضاع ورود میهمانان نوروزی از مناطق آلوده به ویژه خوزستان […]

نظارت های کرونایی در شهرستان های جنوبی افزایش می یابد
  • کد نوشته: 55815
  • فروردین ۳, ۱۴۰۰
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    محمد نوذری روز سه شنبه در نشست فوق العاده ستاد استانی کرونا افزود: بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی استان بیشترین میزان بستری ها در چند روز اخیر مربوط به شهرستان‌های حوزه جنوبی بویژه دهلران و آبدانان است.

    وی ادامه داد: بیشترین علت بروز این اوضاع ورود میهمانان نوروزی از مناطق آلوده به ویژه خوزستان به این شهرستان هاست.

    وی برگزاری آیین‌های شادی و عزا را یکی دیگر از عوامل نگران کننده در تشدید اوضاع کنونی عنوان کرد و گفت: فرمانداران در این زمینه باید مدیریت کرده و با تجمع ها برخورد قانونی شود.

    استاندار ایلام اظهار کرد: از سوی دیگر ساده انگاری نه در این استان بلکه کل کشور موجب تشدید شیوع کرونا شده است که در این زمینه باید همه مردم مشارکت و همراهی برای رعایت پروتکل های بهداشتی را داشته باشند.

    وی با اشاره به وضعیت نارنجی شهرستان دهلران ادامه داد: ورود و خروج خودروهای با پلاک غیربومی به این شهرستان ممنوع بوده و همچنین مهمانسراها و مراکز اقامتی هیچگونه پذیرش مهمانان نوروزی را در کل استان نخواهند داشت.

    وی همچنین بر نظارت بر ورود خروج خودروها به سمت خوزستان و همچنین نظارت بر آرامستان ها، بازار و صنوف تاکید کرد.

    نوذری همچنین با اشاره به ممنوعیت برپایی چادر در طبیعت گفت: در این زمینه نیروی انتظامی با قاطعیت برخورد کرده و از برپایی چادر از سوی مردم جلوگیری می کنند.

    وی همچنین با اشاره به وضعیت بقاع متبرکه استان گفت: زیارت این اماکن ممنوع نبوده ولی مردم در صورت مراجعه پروتکل های بهداشتی را به صورت کامل رعایت کنند.

    وی همچنین از رسانه‌های مختلف گروهی استان خواست: تا در این زمینه به تولید محتوای بیشتر پرداخته تا با همراهی و همکاری مردم و مسئولان شاهد قطع زنجیر کرونا باشیم./ایرنا

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *