پنجشنبه / ۱۶ مهر / ۱۴۰۵
×

قاسم سلیمانی دشتکی شامگاه شنبه در نشست اعضای کمیته مشارکت های مردمی اربعین با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از مرز مهران تردد داشته اند، اظهار داشت: در چند روز گذشته رئیس جمهور برای رفاه حال زوار عتبات عالیات به درخواست بانک مرکزی ویزای عراق […]

یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از مرز مهران تردد کردند
  • کد نوشته: 5196
  • مهر ۲۲, ۱۳۹۷
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    قاسم سلیمانی دشتکی شامگاه شنبه در نشست اعضای کمیته مشارکت های مردمی اربعین با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از مرز مهران تردد داشته اند، اظهار داشت: در چند روز گذشته رئیس جمهور برای رفاه حال زوار عتبات عالیات به درخواست بانک مرکزی ویزای عراق را با ۳۵ درصد تخفیف اعلام کرده است.
    وی بر مردمی شدن اربعین و پذیرایی از زوار تأکید کرد و افزود: دولت به دنبال ایجاد زیرساخت ها و امنیت و سلامت زوار خواهد بود و پذیرایی از زوار و ایجاد موکب ها را به خود مردم واگذار کرده است.
    استاندار ایلام یادآور شد: علاوه بر همه تمهیداتی که در رابطه با ابعاد مختلف مذهبی، سیاسی و اجتماعی کنگره عظیم اربعین اندیشیده شده و تلاش برای میزبانی خوب از زوار اربعین حسینی باید زمینه را برای استفاده اقتصادی مردم استان مهیا کنیم.
    سلیمانی دشتکی ادامه داد: با ایجاد نمایشگاه های در مسیرهای مختلف از تولیدات استان اعم از صنایع دستی و دیگر تولیداتی که مورد نیاز زوار اربعین است می شود هم از تولیدات ملی حمایت کرد و هم با معرفی محصولات استان زمینه را برای بهره مندی مردم مهیا ساخت.
    وی با اشاره به اختصاص بیش از ۳۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای راه اندازی مرز های چیلات و چنگوله اضافه کرد: زیرساخت های این مرزها از قبیل آب، برق ، فیبرنوری و راه های دسترسی برای بازگشایی و استفاده جهت مبادلات تجاری در ایام اربعین در نظر گرفته شده است.
    استاندار ایلام با اشاره به جانمایی مجموعه های صلواتی و موکبی در نقاط مختلف مسیرهای منتهی به مرز مهران گفت: برای یکپارچه کردن پذیرایی و پخت غذا چندین مجتمع در مسیرهای منتهی به مهران و پایانه مرزی پیش بینی کرده ایم که در هر کدام از این مجموعه ها تا ۱۰ موکب برپا می شود و آماده پذیرایی از زوار اربعین خواهد بود.
    وی در پایان با تأکید بر حضور موکب ها تا یک هفته بعد از اربعین بیان داشت: برای پذیرایی و اسکان زواری که تمایل به استفاده از هتل ها و اقامتگاههای خصوصی دارند اولویت با بخش خصوصی است./ایرنا

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *