پنجشنبه / ۹ مهر / ۱۴۰۵
×

ندای زاگرس -دکتر احمد کرمی:فاز اول سرمایه‌گذاری چهار هزار هکتار نخلستان در شهرستان‌های مرزی باید تا پایان سال نهایی شود/ پروژه‌های سرمایه‌گذاری نباید متوقف شوند/ مدیریت ۲۴ ساعته الزامی است/ ۲۰ روز یکبار جلسات پیشرفت کاری بررسی می‌شود

عملیاتی‌سازی برنامه‌های سرمایه‌گذاری ایلام در دستور کار استاندار

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری ایلام، دکتر احمد کرمی، استاندار ایلام شامگاه امروز چهارشنبه ۸ مهرماه در نشست هماهنگی سرمایه‌گذاری هلدینگ ماهان در استان ویژه چهار هزار هکتار نخلستان خرمای صادراتی مجول در شهرستان‌های مرزی که با هدف بررسی آخرین تحولات سرمایه‌گذاری در استان در سالن جلسات شهید ملکشاهی استانداری ایلام برگزار شد، با اشاره به جلسات اخیر با سرمایه‌گذاران در تهران، گفت: مباحث گسترده‌ای در نشست‌های اخیر مطرح شده و اکنون زمان عملیاتی کردن آن است. هدف ما این است که تا پایان سال جاری، شاهد تحول در روند اجرایی پروژه‌ها باشیم تا سرمایه‌گذاران از سرعت بالای پیگیری‌ها در استان اطمینان حاصل کنند.

وی در ادامه با اشاره به نیاز مبرم پروژه‌های بزرگ به مدیریت تخصصی، ضمن معرفی آقای مهندس رحیمی به عنوان مدیر اجرایی این طرح‌ها، بر نقش کلیدی معاونت‌ها و دستگاه‌های اجرایی تأکید و اظهار کرد: موفقیت این سرمایه‌گذاری‌ها مستلزم همکاری نزدیک تمامی دستگاه‌های اجرایی و فرمانداران است. دستگاه‌های مربوطه باید ضمن تسهیل‌گری به‌ویژه در حوزه‌های آب، اراضی و محیط زیست، با رویکردی پیگیرانه و در سطح حداکثری با مدیران پروژه همکاری کنند.

استاندار ایلام در بخشی از سخنان خود به پتانسیل‌های عظیم استان ایلام از جمله تولید محصولات استراتژیک مانند گردو، انجیر و ظرفیت‌های صادراتی اشاره و افزود: ایلام با برخورداری از مرزهای استراتژیک و منابع طبیعی غنی، ظرفیت‌های بی‌نظیری در حوزه‌های کشاورزی، صنایع تبدیلی و گردشگری دارد. هدف ما ایجاد تناسب میان این ظرفیت‌ها و ورود سرمایه‌گذاران است تا بتوانیم نرخ مشارکت اقتصادی استان را به شکل چشمگیری افزایش دهیم.

استاندار ایلام همچنین به موضوع زیرساخت‌های فنی از جمله خطوط انتقال آب و انرژی اشاره کرد و اظهار داشت: «در پروژه‌هایی که نیاز به جابجایی یا ایجاد زیرساخت‌های فنی دارند، تلاش می‌کنیم با هماهنگی دقیق میان بخش خصوصی و دولتی، موانع را از پیش رو برداریم تا روند کار متوقف نشود. ما بر این باوریم که با ترکیب توان علمی، مدیریت اجرایی و ظرفیت‌های طبیعی استان، می‌توانیم تجربه‌ای موفق در سطح کشور رقم بزنیم.»

در پایان، دکتر احمد کرمی از مدیران و کارشناسان خواست تا با نگاهی حرفه‌ای و با تمرکز بر زمان‌بندی‌های اعلام شده، تمامی هماهنگی‌های لازم را برای تحقق اهداف تعیین‌شده در این نشست به انجام برسانند.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *