پنجشنبه / ۲ مهر / ۱۴۰۵
×
بانک صادرات ایران در کنار کودکان استثنایی خواهد بود
افشین خانی در مراسم آغاز سال تحصیلی مدرسه استثنایی پویا تأکید کرد؛

بانک صادرات ایران در کنار کودکان استثنایی خواهد بود

ندای زاگرس – تهران- نشست سران قوا به میزبانی رئیس‌جمهور و با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس قوه قضاییه برگزار شد.

نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد

به گزارش ایرنا از ریاست جمهوری، نشست سران قوا به میزبانی مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور و با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه برگزار شد.

در این نشست، آخرین وضعیت و تحولات جاری کشور در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بین المللی واکاوی شد و سران سه قوه ضمن ارزیابی شرایط پس از جنگ اخیر، راهکارهای تقویت تاب‌آوری ملی، ارتقای انسجام نهادی، تسریع در جبران خسارات و بازسازی ظرفیت‌های آسیب‌دیده در جنگ اخیر را بررسی کردند.

همچنین روند مذاکرات پیش‌رو، الزامات هماهنگی میان دستگاه‌های مسئول و راهبردهای صیانت از منافع ملی در چارچوب سیاست‌های کلان کشور، از دیگر محورهای مورد بحث و تبادل نظر در این نشست بود.

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *