یکشنبه / ۳۱ خرداد / ۱۴۰۵
×

ندای زاگرس – سخنگوی جبهه پیروان خط امام رهبری گفت: در نشست اخیر کمیته انتخابات جبهه پیروان خط امام و رهبری، رزومه افراد همسو جهت مشارکت در انتخابات شورای شهر مورد بررسی قرار گرفتند تا افراد شاخص برای معرفی در فهرست نهایی معین شوند.

سید کمال سجادی: جبهه پیروان در حال بررسی  فهرست انتخاباتی شورای شهر است

وی افزود: در مجموع فهرستی معادل دو برابر ظرفیت، بر اساس سوابق، تجارب و شایستگی ها، متناسب با تخصص های مورد نیاز کمیسیون‌های ششگانه شورای شهر جهت قرار گرفتن در فهرست انتخاباتی، تعیین گردیدند.

سجادی خاطرنشان ساخت: احتمالاً در آینده نزدیک و در فرصت مناسب با این کاندیداها نشست اولیه ای برگزار خواهد شد تا ضمن بهره‌مندی از نظرات و دیدگاه‌های این عزیزان برنامه‌های ایشان در راستای افزایش مشارکت و پویش انتخابات متناسب با برنامه اداره خوب شهر تهران دریافت گردد.

ایشان در پایان تاکید کرد: جبهه پیروان خط امام و رهبری همچنان معتقد به هم گرایی جریانهای انقلابی و اصول گرا در فضای رقابتی انتخابات پیش رو بوده و توصیه می کند یک فهرست انتخاباتی شکل بگیرد و در این رابطه اصراری بر سهم خواهی و حضور کاندیداهایش در فهرست نهایی ندارد ولیکن تآکید بر شایسته گزینی مبتنی بر یک سری شاخص ها دارد. بنابراین با تمام توان و ظرفیت خویش جهت پویایی، نشاط و تحقق مشارکت حداکثری در این مسیر تلاش خواهد کرد.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *