جمعه / ۱۸ اردیبهشت / ۱۴۰۵
×
علت رشد مبادلات تجاری با یوان ناشی از چیست؟
رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین توضیح داد؛

علت رشد مبادلات تجاری با یوان ناشی از چیست؟

ندای زاگرس – باتوجه به فرا رسیدن سالروز استقلال ویتنام ریس انجمن دوستی ایران و ویتنام و سفیر اسبق جمهوری اسلامی ایران در این کشور هشتادمین سالگرد استقلال و روز ملی ویتنام را تبریک گفت.

رئیس انجمن دوستی ایران و ویتنام روز استقلال ویتنام را به سفیر این کشور تبریک گفت

به گزارش ندای زاگرس، سید کمال سجادی رئیس انجمن دوستی ایران و ویتنام طی تماس با آقای نوین لونک نگوک سفیر جمهوری سوسیالیستی ویتنام در تهران هشتادمین سالگرد استقلال و روز ملی کشور دوست ویتنام را به دولت، ملت و سفیر این کشور تبریک گفت.

در این گفتگو رئیس انجمن دوستی ایران و ویتنام اظهار امیدواری نمود؛ با وجود ظرفیت‌های فراوان دو کشور ایران و ویتنام در ابعاد تجاری، صنعتی و فرهنگی همکاری گسترده تری داشته باشند. سفیر ویتنام با تشکر از تلاش‌های انجمن دوستی گفت: در آغاز ماموریت در تهران بیشترین تلاش خود را برای گسترش بیشتر روابط ویتنام و ایران در زمینه‌های اقتصادی صنعتی وفرهنگی به کار گرفته است.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *