وی افزود: در این بازه زمانی ۴.۵ تن محصولات فرعی شامل برداشت انواع گیاهان و محصولات برداشت ممنوع جنگلی نیز کشف و ضبط شده است. فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی ایلام یادآور شد: امسال ۹۶ فقره پرونده در خصوص کشف و ضبط هیزم، ذغال و گیاهان برای متخلفان تشکیل و افراد متخلف هم برای بررسی […]
وی افزود: در این بازه زمانی ۴.۵ تن محصولات فرعی شامل برداشت انواع گیاهان و محصولات برداشت ممنوع جنگلی نیز کشف و ضبط شده است.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی ایلام یادآور شد: امسال ۹۶ فقره پرونده در خصوص کشف و ضبط هیزم، ذغال و گیاهان برای متخلفان تشکیل و افراد متخلف هم برای بررسی بیشتر پرونده تحویل مراجع قضایی شدند.
فتحی در مورد تولید هیزم و ذغال از سوی کبابی های منطقه مهدی آباد شهر ایلام یادآور شد: در این خصوص بررسی های لازم در حال انجام است هرچند هنوز جرم مشهودی محرز نشده است.
وی اضافه کرد: باتوجه به گسترده بودن اراضی جنگلی و مرتعی استان ایلام اقشار مختلف مردم به صورت خودجوش باید به عنوان جنگلبان عمل کرده و حافظ عرصه های طبیعی باشند.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در حوزه منابع طبیعی موضوع را با تلفن گویای ۱۵۰۴ اطلاع دهند.
یک میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار از گستره ۲ میلیون هکتاری استان ایلام را جنگل، مرتع و بیابان در برگرفته که شامل ۶۴۲ هزار هکتار جنگل درختان بلوط و ۷۹۰ هزار هکتار مرتع است.
استان ایلام سال گذشته رتبه نخست کشور در خصوص پیشگیری از آتش سوزی عرصه های جنگلی و مرتعی را از آن خود کرد.
به ازای پنج هزار هکتار جنگل در این استان تنها یک جنگلبان برای حراست از این مواهب خدادادی وجود دارد./ایرنا
دیدگاهتان را بنویسید