شنبه / ۲ فروردین / ۱۴۰۴
×

دکتر سیروس سلمان نژاد روز پنجشنبه در گفت و گو با ما افزود: در بهار امسال ۱۴ هزار تن گوشت سفید و قرمز در کشتارگاه های دام و طیور استان مرکزی تولید شده است که ۱۲ هزار و ۱۷۰ کیلوگرم لاشه دام سبک و سنگین به دلیل بیماری های انگلی و لاغری و ۹۰ هزار […]

۱۲۳ تن گوشت غیربهداشتی در استان مرکزی کشف شد
  • کد نوشته: 2309
  • ۱۳۹۷-۰۴-۰۸
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    دکتر سیروس سلمان نژاد روز پنجشنبه در گفت و گو با ما افزود: در بهار امسال ۱۴ هزار تن گوشت سفید و قرمز در کشتارگاه های دام و طیور استان مرکزی تولید شده است که ۱۲ هزار و ۱۷۰ کیلوگرم لاشه دام سبک و سنگین به دلیل بیماری های انگلی و لاغری و ۹۰ هزار و ۲۲۷ کیلوگرم گوشت طیور غیر قابل مصرف تشخیص داده شد.
    وی ادامه داد: ۲۲ هزار و ۳۴۴ مورد بازرسی در سال جاری از واحدهای تولید، نگهداری و عرضه محصولات دامی استان انجام و ۲۰ هزار و ۶۰۳ کیلوگرم فرآورده های خام دامی نیز در این واحدها شناسایی و معدوم شده است که در این راستا ۷۶ واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
    رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی خاطر نشان کرد: در این مدت ۴۶۷ نمونه برداری به منظور انجام آزمایش های ادواری محصول نهایی فرآورده های خام دامی، پایش باقیمانده های آنتی بیوتیک در مرغداری های گوشتی و تشخیص تقلب احتمالی در شیر انجام شده است.
    سلمان نژاد یادآور شد: ۴۰ هزار و ۹۵۶ راس دام سبک و سنگین نیز امسال نظارت اداره کل دامپزشکی کشتار و ۲ هزار و ۴۱۳ تن گوشت قرمز از کشتارگاه های دام استان استحصال شد.
    وی ادامه داد: پنج میلیون و ۹۰۵ هزار قطعه طیور نیز امسال در کشتارگاه های استان مرکزی کشتار شد که ۱۲ هزار و ۲۹۵ تن گوشت مرغ از آن به دست آمده است و در این زمینه ۶۹ هزار و ۱۵۳ قطعه طیور نیز غیر قابل مصرف تشخیص داده شدند.
    رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: با آغاز فصل گرما و افزایش فعالیت کنه ها و احتمال بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در تمامی واحدهای کشتارگاه دام استان پیش سردکن فعال شده است.
    سلمان نژاد گفت: آموزش بهداشتی گروه های در معرض خطر، تشدید نظارت بهداشتی بر کشتارگاه های دام استان و مراکز عرضه گوشت قرمز، سمپاشی کشتارگاه ها و اماکن دامی و جلوگیری از کشتار غیر مجاز به منظور تامین وبهبود سلامت بهداشت عمومی شهروندان از دیگر اقدام های اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در راستای پیگیری از شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کنگو است.
    وی خاطر نشان کرد: با توجه به گرم شدن هوا نیاز است شهروندان تنها فرآورده های خام دامی شناسنامه دار را از مراکز مجاز تهیه کرده و از خرید محصولات بدون هویت و نشانه گذاری بپرهیزند.
    سلمان نژاد از مردم خواست: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی درخصوص فرآورده های خام دامی مراتب را با شماره ‌تلفن‌ ۱۵۱۲سامانه پاسخگویی به شکایات مردمی اطلاع دهند.
    استان مرکزی با ۱۲ شهرستان و هزار و ۵۳۹ روستا، دارای ۶۲۲ واحد مرغداری صنعتی، ۴۹۱ واحد گاوداری صنعتی و ۱۹۱ واحد کارگاه پرورش آبزیان است./ایرنا

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *