شنبه / ۳۱ مرداد / ۱۴۰۵
×

ندای زاگرس – ایلام -معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام گفت: اجرای طرح جامع ترافیک و تدوین برنامه یک‌ساله برای مدیریت تردد مدارس راهکار اصلی بازکردن گره‌های ترافیکی در مرکز استان است.

گره ترافیک ایلام با اجرای طرح جامع باز می‌شود

به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا دارابی در نشست شورای ترافیک استان بر ضرورت آمادگی دستگاه‌های اجرایی برای بازگشایی مدارس تاکید کرد و افزود: آموزش و پرورش، شهرداری و فرمانداری باید با همکاری یکدیگر طرح جامع یک‌ساله ترافیک شهر ایلام را تدوین و اجرا کنند تا تردد در روزهای نخست سال تحصیلی سامان یابد.

وی بیان کرد: برنامه‌ریزی پیشگیرانه و استفاده از همه ظرفیت‌های موجود می‌تواند از شکل‌گیری گره‌های ترافیکی در خیابان‌ها و محدوده مدارس جلوگیری کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یادآور شد: دو مرحله از طرح جامع ترافیک شهر ایلام در وزارت کشور تصویب شده و شهرداری باید با جدیت پیگیر تصویب مرحله‌های باقی‌مانده طرح شود.

وی اظهار کرد: بخش مهمی از مسائل ترافیکی شهر ایلام در این طرح پیش‌بینی شده و اجرای کامل آن نقش موثری در ساماندهی عبور و مرور و ارتقای ایمنی شهروندان دارد.

دارابی اضافه کرد: ایجاد درآمد پایدار ضرورتی اساسی برای شهرداری‌ ایلام است و احداث خودروگاه طبقاتی و ساماندهی دستفروشان در هسته مرکزی شهر ضمن تقویت منابع درآمدی شهرداری به کاهش ترافیک کمک می‌کند.

طرح جامع ترافیک گره ایلام را باز می‌کند

وی بیان کرد: پارک خودرو در مسیر خیابان تختی تا چهار راه سعدی مشکلاتی برای تردد شهروندان ایجاد کرده است و شهرداری باید با ارائه طرح مناسب نسبت به ساماندهی این محدوده اقدام کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام گفت: شناسایی همه نقاط حادثه‌خیز درون‌شهری و برون‌شهری ضروری است و نصب دوربین ثبت تخلف و احداث سرعت‌کاه در مسیرهای پرخطر باید در اولویت شهرداری و دستگاه‌های مسئول قرار گیرد زیرا کنترل ترافیک تنها با اتکا به نیروی انسانی امکان‌پذیر نیست.

ترافیک امروز شهر ایلام به عنوان مرکز استان محصول عوامل گوناگون از جمله شمار بالای خودرو نسبت به جمعیت و خیابان‌های باریک و کم عرض است.

ساخت خودروگاه طبقاتی گامی موثر برای کاهش فشار ترافیک بر هسته مرکزی شهر است اما به تنهایی پاسخگو نیست و باید همزمان با تکمیل پروژه‌های عمرانی، ساماندهی مطب‌ها و مراکز خدماتی، اصلاح و تعریض معابر و تقویت حمل‌ونقل عمومی در ایلام دنبال شود.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *