شنبه / ۱۳ تیر / ۱۴۰۵
×
قالیباف: پیروزی ملت ایران، هیمنه آمریکا را فرو ریخت
در دیدار با رئیس مجلس ملی بنگلادش؛

قالیباف: پیروزی ملت ایران، هیمنه آمریکا را فرو ریخت

ندای زاگرس – ایلام – مدیرعامل شرکت توزیع برق ایلام از نصب ۴۰ هزار شمارنده هوشمند برق در استان خبر داد و گفت که این اقدام در شناسایی مشترکان پرمصرف و مدیریت بار شبکه نقش چشمگیری داشته است.

نصب ۴۰ هزار شمارنده هوشمند برق با هدف مدیریت مصرف در ایلام

ولی‌اله ناصری اظهار کرد: پیش‌بینی‌های هواشناسی نشان می‌دهد میانگین دمای استان در فصل تابستان امسال حدود دو درجه بیش‌تر از سال گذشته خواهد بود که این موضوع لزوم صرفه‌جویی و مدیریت مصرف برق را برای عبور از این شرایط دوچندان می‌کند.

وی یادآور شد اوج مصرف برق در استان سال گذشته با بیش از ۵۰۰ مگاوات مربوط به مرداد بود که این میزان در روزهای پایانی خرداد و ابتدای تیرماه امسال به ۴۴۰ مگاوات رسیده که نشان می‌دهد همه مشترکان باید همکاری لازم را با مجموعه شرکت برق به منظور تامین انرژی داشته باشند.

مدیرعامل توزیع برق ایلام یکی از مهم‌ترین راهکارهای این شرکت به منظور مدیریت مصرف را واگذاری شمارنده‌های هوشمند عنوان کرد و ادامه داد که تاکنون ۴۰ هزار شمارنده هوشمند نصب شده است که ۱۰۰ درصد ساختمان‌های اداری، ۱۰۰ درصد واحدهای صنعتی، ۱۰۰ درصد چاه‌های کشاورزی و مشترکان پرمصرف بخش خانگی و تجاری مشمول دریافت آن شده‌اند.

ناصری یادآور شد هدف اصلی جلوگیری از خاموشی بخش خانگی است و از مشترکان انتظار می‌رود با مدیریت مصرف و کاهش ۱۰ درصدی بار، صنعت برق را در تامین پایدار انرژی یاری کنند.

وی اعلام کرد: خوشبختانه استان ایلام در بهار امسال توانست رتبه نخست کشوری مدیریت مصرف و کاهش بار را کسب کند، اما برای تابستان با توجه به افزایش دمای هوا و مصرف برق نیازمند به همکاری همه مشترکان است.

مدیریت مصرف برق در ایلام با نصب ۴۰ هزار شمارنده هوشمند

مدیرعامل شرکت توزیع برق ایلام اجرای برنامه ۱۰۰ شب، ۱۰۰ بازدید در حوزه تجاری و اصناف را از رویکردهای این شرکت به منظور شناسایی مشترکان پرمصرف برشمرد و بیان کرد که تعدادی از اصناف پس از تعطیلی، سامانه‌های سرمایشی را خاموش نمی‌کنند که بار شبکه را به ویژه در شب‌ها افزایش می‌دهد، همچنین در مناطق معتدل، استفاده از سامانه‌های سرمایشی گازی باید به موارد ضروری محدود شود.

ناصری اضافه کرد: در بخش صنایع، برنامه انتقال بار یک روز کاری به روز جمعه در دستور کار است، امیدواریم با همکاری مدیران این حوزه تسهیلاتی برای جابه‌جایی نوبت‌های کاری به روزهای تعطیل در نظر گرفته شود تا از این طریق نیز به کاهش بار شبکه کمک شود.

وی صرفه‌جویی در مصرف انرژی و منابع آبی حوزه کشاورزی را از دیگر برنامه شرکت توزیع برق برشمرد و گفت که تامین برق چاه‌های آب کشاورزی به میزان پنج ساعت در شبانه روز با همکاری جهاد کشاورزی تعیین شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق ایلام با بیان این که ادارات می‌توانند با استفاده از دیزل ژنراتورهای خود در ساعت‌های اوج مصرف (۱۱ صبح تا پایان وقت اداری) تا سقف ۶ مگاوات به کاهش بار شبکه کمک کنند، افزود: این تجهیزات اموال عمومی هستند و انتظار می‌رود برای خدمت به مردم و جلوگیری از قطع بخش خانگی در مدار قرار گیرند.

وی همچنین از ساماندهی روشنایی بوستان‌ها، نصب شمارنده‌های هوشمند در کبابی‌های میان‌راهی و کنترل روشنایی واحدهای صنفی متخلف خبر داد و افزود: همکاری رسانه‌ها، شهرداری‌ها و نظام مهندسی در فرهنگ‌سازی مصرف بهینه نقش کلیدی در عبور موفق از گرمای تابستان و ایام اربعین حسینی خواهد داشت.

شرکت توزیع برق استان ایلام ۲۷۰ هزار مشترک دارد که افزون بر نیمی از آن‌ها خانگی است.

این استان دارای هشت هزار کیلومتر شبکه توزیع برق و بیش از ۹۰ هزار چراغ روشنایی شهری و روستایی است.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *