چهارشنبه / ۳ تیر / ۱۴۰۵
×

تهران- «اسپن بارت اید» وزیر خارجه نروژ گفت که آتش‌بس در غزه «شکننده است و در مرحله فعلی نمی‌تواند تا چند هفته دیگر دوام بیاورد.»

نروژ: آتش‌بس در غزه شکننده است
  • کد نوشته: 137921
  • منبع: ایرنا
  • آذر ۱۶, ۱۴۰۴
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، اید شنبه اظهار کرد که نیروی ثبات در غزه و شورای صلح باید ماه جاری ایجاد شود و نیروی بین‌المللی باید به مثابه نیروی حافظ صلح عمل کند.

    شورای امنیت سازمان ملل متحد ۱۷ نوامبر ۲۰۲۵ برابر با ۲۶ آبان ماه ۱۴۰۴ قطعنامه پیشنهادی آمریکا بر مبنای طرح موسوم به صلح ترامپ را برای آینده غزه با ۱۳ رای و رای ممتنع روسیه و چین تصویب کرد که بر اساس آن، هیات صلح و نیروی ثبات بین المللی در غزه همانطور که در «طرح جامع ایالات متحده برای پایان دادن به درگیری غزه» آمده است، مجوز فعالیت خواهند گرفت.

    بر اساس این قطعنامه، نیروی ثبات بین‌المللی، روند خلع سلاح غزه را از جمله با جمع‌آوری سلاح‌ها و تخریب زیرساخت‌های نظامی تضمین می‌کند.

    مرحله دوم توافق شامل خروج نیروهای رژیم اسرائیل از بخش عمده اراضی غزه، استقرار یک نیروی بین‌المللی حافظ صلح و ایجاد یک ساختار حکومتی جدید در این منطقه خواهد بود.

    آکسیوس گزارش داد: بر اساس اطلاعات جدید، «شورای صلح» به ریاست ترامپ قرار است ریاست این ساختار حکومتی را برعهده بگیرد.

    در ادامه گزارش آکسیوس آمده است: واشنگتن و میانجی‌ها در تلاش هستند تا تمام عناصر لازم برای دستیابی به توافق مرحله دوم را فراهم کنند.

    آکسیوس به نقل یکی از مقام‌های آگاه که در این روند نقش دارد، افزود: همه چیز به‌خوبی پیش می‌رود و هدف این است که مرحله دوم این طرح پیش از تعطیلات کریسمس اعلام شود.

     

     

     

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *