پنجشنبه / ۱۴ آبان / ۱۴۰۵
×

ندای زاگرس – ایلام – فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام انسجام ملی، قدرت دفاعی و اراده مردم را پشتوانه عبور کشور از شرایط دشوار کنونی دانست و گفت که ملت ایران با تکیه بر ایمان، استقلال و هدایت رهبری در برابر فشارها و توطئه‌های دشمنان ایستاده است.

فرمانده سپاه ایلام: انسجام ملی پشتوانه عبور از شرایط دشوار است

به گزارش ایرنا، سردار سید صادق حسینی روز چهارشنبه در پایان راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان شهر ایلام اظهار کرد: ملت ایران با اتکا به امدادهای الهی از این پیچ تاریخی نیز عبور می‌کند، چرا که با واژه ناامیدی، تفرقه افکنی دشمنان و وابستگی به کشورهای استکباری بیگانه است.

وی افزود: ۱۳ آبان فصل پایداری ملت ایران و روزی است که سه برگ زرین از تاریخ مبارزات این ملت یعنی تبعید امام خمینی (ره) در سال ۱۳۴۲، شهادت دانش‌آموزان در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در سال ۱۳۵۸ با هم پیوند خورد.

سردار حسینی ادامه داد: تاریخ ایران همواره عرصه انتخاب میان تسلیم و ایستادگی بوده است ولی ملت ایران همیشه ایستادگی، مقاومت و استقلال را انتخاب کرده و حاصل این استقامت، تولید قدرت ملی و پیروزی است.

فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) ایلام یادآور شد: سه عنصر اصلی اندیشه امام راحل (ره) شامل ایمان به خدا، هدف و مردم بود و امام شهید نیز بارها بر استقلال، خودباوری ملی، مقاومت در مقابل سلطه دشمن و ضرورت پیشرفت علمی تاکید می‌کردند و بارها توصیه داشتند که نسل جوان و ملت ایران نباید سرنوشت خود را با اراده و خواست بیگانگان گره بزنند.

سردار حسینی توضیح داد: دانش‌آموز ایرانی، سرباز جبهه آگاهی است که سنگر او کلاس درس، سلاح او قلم و میدان نبرد او علم و فناوری و اعتقاد و ایمان دینی است و در جنگ هشت ساله، جنگ دوازده روزه و جنگ رمضان این گونه فکر و عمل کرد.

وی ادامه داد: آزمونی بزرگ از اراده ملی، توان دفاعی و همبستگی اجتماعی ملت در جنگ دوم تحمیلی رقم خورد و حفظ انسجام ملی، استمرار اراده دفاع از سرزمین، مقاومت ملت، توان بالای نظامی نیروهای مسلح و تدبیر بلند رهبر انقلاب اسلامی، کشورمان را در این جنگ به سمت قله پیروزی هدایت کرد.

فرمانده سپاه ایلام بیان کرد: ایران فردا با ناامیدی، تفرقه و وابستگی به دنیای استکبار بیگانه است و با هدایت خردمندانه رهبری انقلاب و توسط جوانان دانا، امیدوار، خلاق، مسئولیت‌پذیر، آگاه و متدین ساخته خواهد شد.

سردار حسینی وظیفه ملی، دینی و میهن‌پرستی آحاد مردم را اطاعت از رهبری، حمایت از نیروهای مسلح و کمک به دولت برای رسیدن به پیروزی نهایی در جنگ آمریکای جنایتکار و رژیم کودک‌کش صهیونیستی عنوان کرد و افزود: دفاع ایران در این جنگ، دفاع مشروع و قانونی بر اساس عرف بین‌المللی در مقابل متجاوز بوده است.

وی افزود: جنایت شهادت رهبر شهید انقلاب، جمعی از هموطنان، فرماندهان، دانشمندان و دانش‌آموزان مدرسه میناب خللی در اراده ملت شریف ایران ایجاد نکرد، بلکه انسجام، وحدت و یکپارچگی حاصل این قدرت و جنگ نابرابر بوده است.

فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) ایلام گفت: خصلت آمریکایی‌ها عهدشکنی، خشونت، خونریزی، تجاوز به حقوق دیگران و غارت ثروت و منافع ملت‌ها است و تنها مدافع رژیم صهیونیستی و دنبال رو منافع خود و این رژیم کودک‌کش هستند و از کودتای مرداد سال ۱۳۳۲ تاکنون نمونه‌های متعددی از بی‌اعتمادی به آمریکا وجود دارد.

وی با اشاره به لغو برجام از سوی آمریکا، تاکید کرد: ایران همه تعهدهای خود را انجام داد، اما آمریکایی‌ها حتی یک بند آن را اجرا نکردند و از برجام خارج شدند؛ جنگ تحمیلی دوم و سوم در شرایطی بر ما تحمیل شد که در حال مذاکره با آمریکایی‌ها بودیم و آنها تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را کنار گذاشتند و به کشور ما تجاوز کردند.

فرمانده سپاه ایلام ۴۷ سال تحریم مداوم، کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، حمایت از گروهک‌های ضدانقلاب و تجزیه‌طلب، مسلح کردن منافقین و سلطنت‌طلبان، حمایت از رژیم پهلوی و ارتش بعث عراق در جنگ تحمیلی، تهدید کشورمان در تریبون سازمان ملل، محاصره دریایی و زمینی، حمله به هواپیمای مسافربری ایران در سال ۱۳۶۷ و تلاش برای ناامنی و اغتشاش را نشانه‌هایی از بی‌اعتمادی به آمریکای جنایتکار دانست.

سردار حسینی اضافه کرد: ملت ایران با نیروهای قدرتمند مسلح و دولت انقلابی زیر چتر حمایت و تدابیر رهبری انقلاب اسلامی از این پیچ سخت تاریخی عبور می‌کند و تلاش آمریکا برای ناامنی نیز با شکست مواجه خواهد شد.

فرمانده سپاه ایلام با تأکید بر فرمان اخیر فرمانده معظم کل قوا، گفت: ملت ایران و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در صورت وقوع جنگ پاسخی کوبنده و گسترده‌تر از جغرافیای کنونی منطقه خواهند داد و تمام اهداف و دارایی‌های مادی آمریکا مورد حمله قرار می‌گیرد و با این کار آنها را از اهدافشان پشیمان خواهیم کرد.

وی با اشاره به دروغ‌گویی رئیس‌جمهور آمریکا در چند ماه گذشته و پایبند نبودن او به هیچ قانون و مقرراتی توضیح داد: ترامپ ۱۰۶ بار اعلام کرد ایران را شکست داده است، ۹۵ بار ایران را نابود کرده است، ۸۸ بار از مذاکره و توافق نزدیک سخن گفت، ۷۵ بار اعلام کرد تنگه هرمز را باز و ده‌ها بار از نابودی توان هسته‌ای، موشکی و پهپادی ایران سخن به میان آورد، اما امروز ایران قدرتمندانه تنگه هرمز را بسته‌ است و هرگونه تحرک دشمن را زیر نظر داریم و در مقابل هرگونه اقدام دشمن، سه یا چهار برابر پاسخ خواهیم داد.

سردار حسینی با بیان این که امکانات و تجهیزات جدیدی با استفاده از فکر و نبوغ دانشمندان ایرانی برای دفاع از کشور آماده کرده‌ایم، گفت: به طور قطع از وجب به وجب سرزمین کشورمان دفاع می‌کنیم و نصر و فتح و ظفر از آن ایران اسلامی خواهد بود.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *