جمعه / ۲۴ مهر / ۱۴۰۵
×
ورزش باستانی بستر بالندگی فرهنگ پهلوانی در میان نونهالان است
استاندار ایلام در نخستین جشنواره هنری مرشدان ایران زمین:

ورزش باستانی بستر بالندگی فرهنگ پهلوانی در میان نونهالان است

ندای زاگرس -ایلام-مدیرکل انتقال خون ایلام از برگزاری پویش مشترک این دستگاه و نظام پرستاری استان با عنوان «هم‌ سرخ هم‌ سفید» در مراکز اهدای خون خبر داد و گفت که پرستاران ایلامی برای مشارکت گسترده در این پویش اعلام آمادگی کرده‌اند.

برگزاری پویش «هم‌ سرخ هم‌ سفید» با مشارکت پرستاران ایلامی

صیاد بسطامی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: پویش هم سرخ هم سفید با هدف مشارکت جامعه پرستاری در اهدای خون و ترویج فرهنگ نجات جان بیماران، همزمان با روز ملی پرستار و ولادت حضرت زینب (س) از ۲۳ تا ۳۰ مهرماه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به نقش پرستاران در نظام سلامت افزود: پرستاران همواره در بزنگاه‌های تاریخی و شرایط دشوار، در کنار مردم بوده‌اند و با تعهد و ایثار به حفظ سلامت جامعه خدمت کردند.

مدیرکل انتقال خون استان ایلام ادامه داد: مشارکت پرستاران در اهدای خون نیز جلوه‌ای از همین مسئولیت‌پذیری و همدلی اجتماعی است.

بسطامی‌نژاد بیان کرد: همراهی جامعه پرستاری می‌تواند به گسترش فرهنگ اهدای خون و تامین خون مورد نیاز بیماران کمک کند.

وی از جامعه پرستاران استان ایلام خواست در بازه زمانی ۲۳ تا ۳۰ مهرماه با حضور در مراکز اهدای خون، به پویش ملی «هم سرخ هم سفید» بپیوندند.

مدیرکل انتقال خون ایلام همچنین از امضای تفاهم‌نامه همکاری با شرکت پست برای اجرای طرح‌های ترویجی به هدف معرفی اهمیت اهدای خون و تشویق شهروندان به مشارکت در این اقدام انسان‌دوستانه خبر داد.

بسطامی‌نژاد با اشاره به نقش ارزشمند مشارکت دستگاه‌های اجرایی در ترویج فرهنگ اهدای خون، اظهار کرد: بهره‌گیری از ظرفیت سازمان‌ها و مجموعه‌های خدمات‌رسان می‌تواند زمینه‌ساز افزایش آگاهی مردم و تقویت مشارکت داوطلبانه در اهدای خون باشد.

وی افزود: اهدای خون کاری حیاتی است که استمرار آن، تامین خون و فرآورده‌های خونی مورد نیاز بیماران را تضمین می‌کند.

مدیرکل انتقال خون ایلام بیان کرد: همکاری با مجموعه پست استان و استفاده از ظرفیت مرسوله‌های پستی و بسترهای اطلاع‌رسانی این مجموعه، می‌تواند گامی موثر در رساندن پیام اهدای خون به گروه‌های گوناگون و تقویت مسئولیت اجتماعی در این حوزه باشد.

بر پایه مفاد این تفاهم‌نامه، مرسوله‌های پستی در ایلام با پیوست بسته‌های ترویجی فرهنگ اهدای خون به گیرنده‌ها تحویل خواهند شد.

توزیع بسته‌های آموزشی ترویجی انتقال خون در میان خانواده‌ها می‌تواند نقش مهمی در ترویج فرهنگ اهدای خون و شناخت هرچه بیشتر آنها با این فرهنگ حسنه داشته باشد.

اهدای خون در ایران به صورت کاملا داوطلبانه انجام می‌شود و سالانه بیش از دو میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در کشور خون اهدا می‌کنند.

مصدومان حوادث رانندگی، بیماران نیازمند جراحی، مادران هنگام زایمان، مبتلایان به سرطان و نیز بیماران تالاسمی، هموفیلی و برخی بیماری‌های مزمن از جمله افرادی هستند که برای ادامه زندگی یا بهبود روند درمان خود به خون و فرآورده‌های خونی نیاز دارند و هر واحد خون اهدایی می‌تواند جان سه بیمار را نجات دهد.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *