جمعه / ۱۸ اردیبهشت / ۱۴۰۵
×
علت رشد مبادلات تجاری با یوان ناشی از چیست؟
رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین توضیح داد؛

علت رشد مبادلات تجاری با یوان ناشی از چیست؟

کرمان- دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ریگان گفت: در اقدامی انسانی و قابل تحسین، مادری داغدیده در شهرستان ریگان از قصاص قاتل فرزندش گذشت و او را در پای چوبه دار به حرمت حضرت زهرا (س) بخشید.

بخشش پای چوبه دار در ریگان کرمان‌
  • کد نوشته: 134102
  • منبع: ایرنا
  • ۱۴۰۴-۰۷-۲۰
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دادگستری استان کرمان، محمدصالح سعیدی گراغانی روز یکشنبه در تشریح این خبر افزود: پرونده این حادثه که در پی وقوع یک فقره قتل با سلاح گرم تشکیل شده بود، پس از طی مراحل قضایی و صدور حکم قصاص برای قاتل، در آستانه اجرای حکم قرار داشت.

    وی ادامه داد: با این حال، با تلاش‌ها و رایزنی‌های دستگاه قضائی شهرستان، امام جمعه و مسئولین زندان و همراهی بزرگان و معتمدین محلی، زمینه صلح و سازش فراهم شد.
    وی اظهارداشت: در نهایت، ولی‌دم مقتول در لحظه اجرای حکم و در صحنه‌ای تأثربرانگیز، به حرمت حضرت زهرا (س) از حق شرعی و قانونی خود گذشت و با اعلام رضایت، به قاتل زندگی دوباره بخشید.
    دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ریگان در ادامه با تأکید بر اهمیت گسترش روحیه گذشت و انسان‌دوستی گفت: ترویج فرهنگ عفو و گذشت از ارزش‌های والای انسانی و دینی است و نقش بزرگان و معتمدین در گسترش این فرهنگ در شهرستان بسیار مؤثر و شایسته قدردانی است.

     

     

     

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *