طیار فیلی؛ مدیر جهاد کشاورزی دره شهر:
طالبی کاران دره شهر چهار هزار و ۵۰۰ تن محصول برداشت می کنند
طیار فیلی در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: هم اکنون فصل برداشت محصولات کشاورزی مختلف در دره شهر آغاز شده و یکی از مهمترین محصولات کشاورزی شهرستان طالبی است. وی با اشاره به اینکه ۱۸۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به کشت طالبی اختصاص یافته است، افزود: پیش بینی می شود چهار
طیار فیلی در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: هم اکنون فصل برداشت محصولات کشاورزی مختلف در دره شهر آغاز شده و یکی از مهمترین محصولات کشاورزی شهرستان طالبی است.
وی با اشاره به اینکه ۱۸۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به کشت طالبی اختصاص یافته است، افزود: پیش بینی می شود چهار هزار و ۵۰۰ تن محصول به ارزش ۴۵ میلیارد در شهرستان برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی دره شهر تاکید کرد: بیش از ۱۸۰ خانوار در بخش تولید طالبی در این شهرستان مشغول به فعالیت هستند.
فیلی یادآور شد: یشترین سـطح زیر کشت طالبی این شهرسـتان را در روسـتاهای چم ژاب، شـیخ مکان ، فاضل آباد و عباس آباد قرار دارد.
وی اضافه کرد: دلیل مرغوبیت محصول طالبی این شهرسـتان وجود اراضی حاصلخیز، شرایط آب وهوایی مناسب، آب فراوان رودخانه سیمره و خاک بسیار غنی است.
وی گفت: ۸۵ درصد محصول تولیـدی به اغلب اسـتان های کشور از جمله میـدان میوه و تره بار تهران ، همـدان، کردسـتان، لرسـتان و خوزسـتان صادر می شود.
شهرستان دره شهر با تولید سالانه ۱۸۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی یکی از قطب های تولیدی استان به شمار می رود./ایرنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰