شنبه / ۱۵ آذر / ۱۴۰۴
×

ندای زاگرس-به مناسبت هفته بسیج جمع کثیری از کارکنان بسیجی پایگاه مقاومت شهدای مخابرات و خانواده‌های ایشان در همایش پیاده روی و اردو فرهنگی شرکت نمودند.

برگزاری اردوی فرهنگی کارکنان مخابرات منطقه ایلام به مناسبت هفته بسیج

به گزارش روابط عمومی مخابرات منطقه ایلام، در راستای انجام مسئولیت‌های اجتماعی و به منظور افزایش نشاط و انگیزه کاری کارکنان مخابرات منطقه در هفته بسیج همایش پیاده روی فرهنگی و تفریحی در پارک جنگلی چغاسبز به سمت تپه نورالشهدا برگزار گردید.

مهندس نبی پور مدیر مخابرات منطقه ایلام در جمع کارکنان و بسیجیان و خانواده‌های آنها ضمن گرامیداشت فرا رسیدن هفته بسیج بیان نمود، در دوران دفاع مقدس ۸ ساله هزاران جوان سلحشور جهت حفظ و پاسداری از کشور و مردم عزیز ایران، جان خود را نثار نمودند تا مردم کشور عزیزمان با افتخار و عزت، امنیت داشته باشند و هم اکنون آرامش امروز ما نتیجه از خودگذشتگی دلاورمردان دوران دفاع مقدس می‌باشد و ما مدیون جانفشانی شهدای عزیز هستیم و حضور جمعی ما در مزار شهید گمنام، تجدید پیمان با این عزیز شهید و گرامیداشت یاد و خاطره آنها می‌باشد.

مدیر مخابرات منطقه ایلام در ادامه افزود؛
امیدوارم اجرای برنامه‌های فرهنگی و تفریحی برای کارکنان، موجب افزایش همدلی و ارتقای عملکرد همکاران در تحقق اهداف مخابرات استان به‌ویژه در حوزه اجرا و توسعه فیبر نوری گردد.

در پایان؛
کارکنان بسیجی مخابرات منطقه ایلام با قرائت فاتحه و زیارتنامه شهدا بار دیگر با شهدای گرانقدر تجدید میثاق نمودند و در راستای اجرای برنامه‌های فرهنگی، هدایایی تقدیم همکاران حاضر در همایش گردید.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *