جمعه / ۲۶ تیر / ۱۴۰۵
×

ندای زاگرس – ایلام – معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور با اشاره به سهم ۷۰ درصدی مرز مهران از تردد زائران، ایلام را «اربعینی‌ترین» استان کشور خواند و از آمادگی کامل نهادهای اجرایی برای اربعین امسال خبر داد.

معاون وزیر کشور: مرز مهران برای خدمات‌رسانی در اربعین آمادگی کامل دارد

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی‌اکبر پورجمشیدیان در دومین روز سفر خود به ایلام، با حضور در مهران از زیرساخت‌ها، بسترها و ظرفیت‌های این گذرگاه مرزی برای آسان‌سازی تردد زائران دیدن کرد.

وی در این برنامه، روند آماده‌سازی پایانه برکت، پایانه شهید سلیمانی، میدان اربعین، توسعه سایه‌بان‌ها، سامانه‌های خنک‌کننده و دیگر بخش‌های زیرساختی مرز مهران را برای میزبانی از زائران مورد ارزیابی قرار داد و بر تامین پایدار آب آشامیدنی و ارتقای بهداشت محیط تاکید ویژه کرد.

قائم‌مقام وزیر و معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور گفت: همه بسترها، ابزارها و برنامه‌ریزی‌های لازم برای خدمت‌رسانی مطلوب به زائران حسینی فراهم شده و نهادهای مسئول با هماهنگی کامل در حال آماده‌سازی نهایی امکانات هستند.

پورجمشیدیان مهران را محوری‌ترین مرز زمینی کشور در روزهای اربعین دانست و افزود: سالانه نزدیک به ۷۰ درصد زائران حسینی از این مرز تردد می‌کنند و به همین دلیل ایلام اربعین‌ترین استان کشور به شمار می‌رود.

وی بر استمرار هماهنگی میان نهادهای اجرایی تاکید کرد و یادآور شد: تقویت زیرساخت‌ها و ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی در مرز مهران از اولویت‌های اصلی ستاد مرکزی است تا زائران بتوانند با آسایش، امنیت و رفاه بیش‌تری تردد کنند.

«علی‌اکبر پورجمشیدیان» معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور روز پنجشنبه با استقبال «احمد کرمی» استاندار ایلام وارد این استان شد.

نشست ستاد مرکزی اربعین با حضور معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور، استاندار ایلام و معاونان وی، نماینده حوزه جنوب در مجلس شورای اسلامی، فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) استان، سید محسن البخاتی معاون اقتصادی و سرمایه گذاری استاندار میسان دیروز (پنجشنبه) در دهلران برگزار شد.

نشست مشترک استانداران ایلام و واسط نیز با حضور قائم مقام وزیر و رئیس ستاد مرکزی اربعین امروز در مهران برگزار می‌شود.

مرز بین‌المللی مهران در ۸۵ کیلومتری جنوب غربی شهر ایلام، کانون و گرانیگاه اصلی تردد زائران عتبات عالیات است.

در سال‌های گذشته با اجرای پروژه‌های بزرگ راه‌سازی، چهارخطه کردن مسیر ایلام به مهران و توسعه زیرساخت‌های پایانه مرزی، ظرفیت پذیرش زائر در این استان افزایش چشمگیری یافته است.

سالانه افزون بر هشت میلیون تردد در گذرگاه مرزی مهران ثبت می‌شود که عمده آن‌ها اربعینی است.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *