استاندار ایلام:
کاستی توسعه ایلام در دوران دفاع مقدس باید جبران شود
قاسم سلیمانی دشتکی در کارگروه تخصصی اجتماعی فرهنگی که با حضور دکتر نمکی معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی گفت: ایلام در دوران دفاع مقدس اوردگاه دفاع مقدس و همراه و میزبان سربازان اسلام بود و در این دوران امکان هیچ گونه اقدام توسعه ای در این استان ممکن نبود. وی افزود: در مقطع جنگ
قاسم سلیمانی دشتکی در کارگروه تخصصی اجتماعی فرهنگی که با حضور دکتر نمکی معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی گفت: ایلام در دوران دفاع مقدس اوردگاه دفاع مقدس و همراه و میزبان سربازان اسلام بود و در این دوران امکان هیچ گونه اقدام توسعه ای در این استان ممکن نبود.
وی افزود: در مقطع جنگ تحمیلی برخلاف اقصی نقاط کشور که پیگیر کار توسعه و بهسازی زیربناها بودند در ایلام جنگ و بمباران جریان داشت که متاثر از این وضعیت ، خلا و عقب ماندگی زمانی و ساختاری توسعه به شکل عمیقی در این استان شکل گرفته است.
استاندار ایلام اظهار کرد : نظام باید این خلاء توسعه ای را در استان ایلام که در دوران دفاع مقدس اتفاق افتاد و در دیگر نقاط کشور به خوبی در حال انجام بود جبران کند و این نیاز مند نگاه ویژه به استان ایلام است.
استاندار ایلام به ظرفیت ها و امکانات استان ایلام اشاره کرد و افزود: مرز۴۳۰ کیلومتری با کشور عراق ، خروجی مرزی مهران، اربعین ، اماکن گردشگری و تاریخی بسیار مناسب، آب های سطحی خوب و نیروی انسانی تحصیل کرده از جمله ظرفیت های بسیار خوب استان برای توسعه است و نیازمند توجه ویژه برای توسعه خواهد بود .
وی برگزاری دوره های تاب آوری و آموزش مهارت های زندگی و اجرای سند جامع آسیب های اجتماعی و سند جامع اربعین، اجرای دوره های پیش از ازدواج را از جمله فعالیت های جاری استان در حوزه فرهنگی و اجتماعی عنوان کرد./ایرنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰