مهندس چولکی ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان در جلسه، با اشاره به اهمیت برنامه های گروه تغذیه در تامین سلامت شهروندان و همچنین لزوم پایش و ارزشیابی این برنامه ها گفت: در ادامه آقای مهندس علیمردانی رییس گروه بهبود تغذیه استان و آقای مهندس عبدولی پور کارشناس آموزش سامانه سیب نکات لازم در خصوص […]
مهندس چولکی ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان در جلسه، با اشاره به اهمیت برنامه های گروه تغذیه در تامین سلامت شهروندان و همچنین لزوم پایش و ارزشیابی این برنامه ها گفت: در ادامه آقای مهندس علیمردانی رییس گروه بهبود تغذیه استان و آقای مهندس عبدولی پور کارشناس آموزش سامانه سیب نکات لازم در خصوص شاخص های تغذیه و چگونگی استخراج آنها از سامانه سیب و نحوه گزارش دهی شاخصها بیان کردند و در انتها مهمترین شاخص های عملکردی گروه بهبود تغذیه با نظر و مشورت کلیه کارشناسان انتخاب و به شبکهها ارسال گردید.
دیدگاهتان را بنویسید