جمعه / ۲۴ بهمن / ۱۴۰۴
×

پایگاه خبری تحلیلی ندای زاگرس (www.nedayezagros.ir)   وی در ادامه از استقبال ۱۶ هزار نفری ایلامیان از طرح غربالگری کرونا خبر داد و گفت: از این میزان تنها ۱۰ نفر مشکوک به کرونا بوده که بستری و تحت مداو قرار گرفتند. وی افزود: مردم با ثبت نام در این سامانه، ستاد استانی مبارزه با کرونا را […]

✔ تهیه اقلام پزشکی بایست به تایید دانشگاه علوم پزشکی استان برسد/مردم استان در سامانه طرح غربالگری کرونا ثبت نام کنند
  • کد نوشته: 34783
  • ۱۳۹۸-۱۲-۲۲
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    پایگاه خبری تحلیلی ندای زاگرس (www.nedayezagros.ir)  

    وی در ادامه از استقبال ۱۶ هزار نفری ایلامیان از طرح غربالگری کرونا خبر داد و گفت: از این میزان تنها ۱۰ نفر مشکوک به کرونا بوده که بستری و تحت مداو قرار گرفتند.

    وی افزود: مردم با ثبت نام در این سامانه، ستاد استانی مبارزه با کرونا را در پیشگیری، شناسایی و مراقبت افراد جامعه در مقابل بیماری کرونا یاری خواهند کرد.

    استاندار ایلام در ادامه بر طرح قرنطینه خانگی در استان نیز تاکید کرد و گفت: استان آمادگی خدمات دهی مطلوب بهداشتی و درمانی به افراد مشکوک به علائم کرونا در قرنطینه خانگی را دارد.

    وی ادامه داد: اجرای این طرح در استان می تواند راه ما را در کنترل و درمان سریعتر بیماری کرونا کوتاه تر کند.

    رئیس ستاد مبارزه با کرونا در استان از مردم، کنشگران فضای مجازی و رسانه های استان به خاطر استقبال گسترده از پویش های مردمی #درخانهبمانیم، #چادرنزنیم، #نهبهچهارشنبهسوری، #نهبهپنجشنبهآخرسال و … تشکر کرد و گفت: امروز شاهد عزم جدی مردم استان برای در خانه ماندن و شکستن زنجیره انتقال بیماری کرونا هستیم که این یک خبر خوشحال کننده است که بایست با شدت بیشتر ادامه یابد.

    وی در ادامه ضمن تقدیر و تشکر از مجموعه عوامل و دست اندر در ستاد استانی کرونا به ویژه دانشگاه علوم پزشکی استان، تاکید کرد: خوشبختانه امروز وفاق و همدلی کم نظیری در سطح استان برای پیشگیری و غلبه بر بیماری کرونا شکل گرفته است.

    سلیمانی دشتکی در ادامه از آماده شدن ۴۵۰ تخت بیمارستانی در استان خبر داد و گفت: با آماده شدن دو بیمارستان صحرایی آمادگی و ظرفیت استان برای روبه رو شدن با هر شرایط احتمالی بالا رفته است.

    وی در پایان از تلاش گسترده در جهت بالا رفتن ظرفیت استان برای تولید ماسک، پد الکلی و لباس بیمارستانی خبر داد و گفت: البته تهیه اقلام پزشکی بایست به تایید دانشگاه علوم پزشکی استان برسد و دوستان در این حوزه نظارت و اهتمام جدی داشته باشند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *