کد خبر : 19698
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۹

صنوف اقدامات پیشگیرانه ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو را رعایت کنند

صنوف اقدامات پیشگیرانه ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو را رعایت کنند

دکتر وهاب پیرانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: افراد و صنوفی چون دامداران، عشایر، قصابان، متصدیان مراکز عرضه گوشت اقدامات بهداشتی و پیشگیرانه از جمله عدم تماس مستقیم با کنه ها، استفاده از لباس کار مناسب، دستکش، ضدعفونی و سمپاشی دام و جایگاه نگهداری دام را بعمل آورند.

دکتر وهاب پیرانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: افراد و صنوفی چون دامداران، عشایر، قصابان، متصدیان مراکز عرضه گوشت اقدامات بهداشتی و پیشگیرانه از جمله عدم تماس مستقیم با کنه ها، استفاده از لباس کار مناسب، دستکش، ضدعفونی و سمپاشی دام و جایگاه نگهداری دام را بعمل آورند.

وی افزود: با توجه به اینکه کنه های ناقل بیماری از جمله تب کریمه کنگو در ماه های گرم سال فعالیت می کنند، باید نکات بهداشتی و پیشگیرانه را برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری رعایت کنند.

مدیرکل دامپزشکی ایلام یادآور شد: با توجه به اقدامات پیشگیرانه و کنترلی که در طول سال برای دام و جایگاه دام انجام می شود، تاکنون موردی از بیماری تب کریمه کنگو در جمعیت دام های اهلی، دامپروری های صنعتی، نیمه صنعتی و سنتی و وحوش در استان ایلام مشاهده نشده است.

پیرانی تاکید کرد: روند کنترل و پیشگیری از شیوع و ابتلای احشام به تب کریمه کنگو به طور جدی در نقاط مختلف استان ایلام در حال اجرا و پیگیری است.

وی در خصوص این بیماری هم توضیح داد: بیماری تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی و خطرناک و مشترک بین انسان و دام هست و از طریق یک نوع کنه به دام و انسان منتقل و علایم این بیماری یک تا سه روز بعد از گزش توسط کنه آلوده و یا پنج تا ۶ روز بعد از تماس با حیوان و گوشت آلوده ایجاد می شود و همچنین خونریزی شدید و زخم از علایم اصلی بیماری تب کریمه کنگو در انسان است.

پیرانی به مصرف کنندگان توصیه کرد: گوشت مصرفی خود را از مراکز مجاز و مورد تایید دامپزشکی تهیه کرده و گوشت را ۲۴ ساعت و جگر و اندرونه به مدت ۴۸ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه نگهداری و سپس مصرف کنند و در صورت مشاهده علایم بیماری بلافاصله به نزدیکترین مرکز درمانی مراجعه کنند./ایرنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.