سه شنبه / ۲۴ تیر / ۱۴۰۴
×

ندای زاگرس – شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان ایلام از توزیع بیش از ۶ هزار و ۲۲۴ تن انواع کود در دو ماه نخست امسال خبر داد؛ اقدامی که با هدف افزایش بهره‌وری و رونق تولید کشاورزی در سراسر استان به‌ویژه در شهرستان‌های دهلران و هلیلان انجام شده است.

توزیع بیش از ۶ هزار تن کود در ایلام؛ گامی مؤثر در حمایت از کشاورزان

به گزارش ندای زاگرس، سیامک بیگی، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان ایلام، با اشاره به پراکندگی توزیع کود در سراسر استان، اعلام کرد: شهرستان‌های دهلران و هلیلان بیشترین میزان توزیع را به خود اختصاص داده‌اند. در شهرستان دهلران، ۲ هزار و ۶۷۲ تن و ۹۶۰ کیلوگرم کود توزیع شده و در شهرستان هلیلان نیز ۱ هزار و ۸۳ تن و ۸۶۶ کیلوگرم کود به بهره‌برداران کشاورزی تحویل داده شده است. این اقدامات، علاوه بر تأمین نیازهای اولیه‌ی کودی کشاورزان، نقش مهمی در افزایش تولید محصولات کشاورزی و رونق اقتصادی استان ایلام ایفا می‌کند.

بیگی در ادامه‌ی سخنان خود، به جزئیات بیشتر در خصوص نوع کودهای توزیع شده و روش‌های توزیع اشاره کرد. وی بر اهمیت کیفیت کود و توزیع عادلانه آن در بین بهره‌برداران کشاورزی تأکید کرد و از همکاری همه جانبه‌ی دستگاه‌های مرتبط با این امر تقدیر کرد. این اقدامات نشان‌دهنده‌ی تعهد شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان ایلام به توسعه پایدار و حمایت از بخش کشاورزی استان است.

این میزان توزیع، در مقایسه با سال‌های گذشته، رشد چشمگیری را نشان می‌دهد و نشان‌دهنده‌ی برنامه‌ریزی دقیق و تلاش مستمر برای تأمین نیازهای کشاورزان در فصل زراعی است. امید است که با ادامه‌ی این روند، شاهد افزایش تولید محصولات کشاورزی و بهبود معیشت کشاورزان در استان ایلام باشیم.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *