یکشنبه / ۱۹ بهمن / ۱۴۰۴
×
خروج بانک صادرات ایران از بنگاه‌داری با عرضه اولیه یک میلیارد سهم «ثپهران» در ۲۰ بهمن
در چارچوب اجرای قانون رفع موانع تولید و مولدسازی دارایی‌ها

خروج بانک صادرات ایران از بنگاه‌داری با عرضه اولیه یک میلیارد سهم «ثپهران» در ۲۰ بهمن

استاندار ایلام در نشست شورای برنامه‌ریزی مطرح کرد:

تحقق نیمی از بودجه سفر رئیس‌جمهور به ایلام؛ تکمیل زیرساخت‌ها شتاب می‌گیرد

ندای زاگرس – ایلام -استاندار ایلام با اشاره به تصویب پنج هزار و ۵۳۰ میلیارد تومان بودجه عمرانی برای سال جاری، از جذب ۵۲ درصدی منابع مالی سفر رئیس‌جمهور به این استان خبر داد و بر لزوم پیگیری دستگاه‌ها برای دریافت سهم ملی تأکید کرد.

تحقق نیمی از بودجه سفر رئیس‌جمهور به ایلام؛ تکمیل زیرساخت‌ها شتاب می‌گیرد

احمد کرمی نشست شورای برنامه‌ریزی استان ایلام اظهار کرد: در سفر خردادماه رئیس‌جمهور به ایلام در مجموع ۱۵ هزار میلیارد تومان منابع برای سال‌های ۱۴۰۴ تا ۱۴۰۶ در نظر گرفته شد.

وی افزود: از سهم مصوب سال جاری، تاکنون بیش از نیمی از نقدینگی مورد نیاز تأمین شده و مدیران دستگاه‌های اجرایی افزون بر این منابع، باید با بهره‌گیری از توان نمایندگان مجلس، برای افزایش ردیف‌های بودجه و دریافت سهم از وزارتخانه‌ها تلاش کنند.

استاندار ایلام با اشاره به ظرفیت‌های انرژی و منابع زیرزمینی استان گفت: کار اجرایی و فنی دو میدان نفتی بزرگ شامل «فاز دوم میدان آذر» و «میدان چنگوله» تا پایان امسال آغاز می‌شود که نقشی کلیدی در توسعه اقتصادی منطقه خواهد داشت.

کرمی همچنین از نهایی شدن زیرساخت‌های «منطقه آزاد تجاری مهران» خبر داد و یادآور شد: این طرح بزرگ اقتصادی مراحل پایانی خود را طی می‌کند و پیش از پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری کامل می‌رسد.

استاندار ایلام، بزرگراه «کرمانشاه – ایلام – خوزستان» را مسیر اصلی تردد در غرب کشور خواند و یادآور شد: هدف‌گذاری اصلی، چهارخطه کردن همه مسیر بوده و اکنون ۲۰ میلیارد تومان تنها برای مطالعه و تکمیل نقشه‌های فنی آن اختصاص یافته است.

وی درباره طرح‌های حوزه آب و کشاورزی نیز توضیح داد: سامانه گرمسیری در محدوده استان ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و سال آینده ۹ هزار هکتار دیگر از زمین‌های کشاورزی را سیراب خواهد کرد.

کرمی بیان کرد: همچنین برای ۱۶ ایستگاه پمپاژ در دست ساخت، برنامه‌ریزی دقیقی انجام شده تا ظرف ۲ سال آینده، ۱۸ هزار هکتار زمین دیم را به آبی تبدیل کنند.

استاندار ایلام در ادامه، شورای برنامه‌ریزی را کانون تعیین راهبردهای توسعه شهری دانست و گفت: در یک سال گذشته وضعیت چهار طرح جامع شهری مشخص شده و ۱۴ طرح دیگر در حال بازنگری است.

کرمی با انتقاد از طولانی شدن روند تهیه نقشه‌های شهری تأکید کرد: زمان تدوین این طرح‌ها باید کاهش یابد تا کار شهرداری‌ها روان‌تر شود.

وی بیان کرد: همچنین پیش‌بینی زمین برای طرح‌هایی مانند «نهضت ملی مسکن» و قانون «جوانی جمعیت» باید با نگاه به آینده و تأمین هم‌زمان زیرساخت‌هایی مثل آب و برق باشد.

استاندار ایلام با اشاره به بازگشت ۳۷ واحد تولیدی راکد به چرخه کار، افزود: پایش بنگاه‌های اقتصادی مشکل‌دار به‌صورت مستمر ادامه دارد.

کرمی با گریزی به وضعیت بازار، از متولیان امر خواست برای روزهای پایانی سال و ماه مبارک رمضان، ذخیره‌سازی کالاهای اساسی را با دقت انجام دهند و بر شبکه توزیع نظارت میدانی داشته باشند.

در این نشست طرح جامع شهر «دره‌شهر» تصویب شد و پرونده شهر «آبدانان» برای بررسی‌های کارشناسی بیشتر و رفع نواقص به مدت ۴۵ روز به تعویق افتاد.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *