سه شنبه / ۲۵ آذر / ۱۴۰۴
×
سواد رسانه‌ای سپری برای مقابله با اخبار جعلی
در گفت وگوی اختصاصی با ایرنا زندگی مطرح شد؛

سواد رسانه‌ای سپری برای مقابله با اخبار جعلی

ندای زاگرس-سرپرست شرکت ملی پخش فرآورد‌ه‌های نفتی منطقه ایلام گفت: رزمایش گشت مشترک برای مقابله با تخلفات عمومی، فروش مکمل‌های غیر مجاز در جایگاه‌های عرضه سوخت و نظارت بر مصرف کنندگان عمده در استان ایلام آغاز شده است.

برگزاری گشت مشترک برای ممانعت از فروش مکمل‌های غیر مجاز در جایگاه‌های سوخت استان ایلام

به گزارش روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ایلام، شجاعت احدی گفت: این پایش‌ها در راستای صیانت از حقوق شهروندی و با هدف مقابله با فروش مکمل‌های غیر مجاز، گرانفروشی، جلوگیری از قاچاق فرآورده در جایگاه‌های عرضه سوخت و بازدید از مصرف کنندگان عمده با حضور نمایندگان این شرکت، تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی، پلیس امنیت اقتصادی(قاچاق کالا و ارز) و صنعت معدن و تجارت در استان ایلام آغاز شد.

احدی تصریح کرد: شهروندان گرامی می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه عرضه فرآورده‌های نفتی، مراتب را از طریق سامانه پاسخگویی ۰۹۶۲۷ به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گزارش کنند.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *