یکشنبه / ۲۸ اردیبهشت / ۱۴۰۴
×

با توجه به هشدارهای مکرر هواشناسی استان مبنی بر فعالیت یک سامانه قوی بارشی تاکید کرد. محمدسبحان حسنی روز چهارشنبه در جلسه ستاد بحران استان ایلام اظهار کرد: همه دستگاه های عضو ستاد مدیریت بحران در مدت زمان فعالیت این سیستم در آماده باش کامل باشند. وی بیان کرد: دستگاه‌های خدمات رسان باید با حداکثر […]

اعلام آماده باش دستگاه های عضو ستاد بحران ایلام به علت بارش های سیلابی
  • کد نوشته: 104136
  • ۱۴۰۲-۱۱-۲۵
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    با توجه به هشدارهای مکرر هواشناسی استان مبنی بر فعالیت یک سامانه قوی بارشی تاکید کرد.

    محمدسبحان حسنی روز چهارشنبه در جلسه ستاد بحران استان ایلام اظهار کرد: همه دستگاه های عضو ستاد مدیریت بحران در مدت زمان فعالیت این سیستم در آماده باش کامل باشند.

    وی بیان کرد: دستگاه‌های خدمات رسان باید با حداکثر توان و تجهیزات لازم برای مقابله با هرگونه حوادث احتمالی ناشی از بارندگی در خدمت ستاد مدیریت بحران و در آماده باش باشند.

    حسنی از عدم تعامل و همکاری بعضی از دستگاه ها با همدیگر انتقاد کرد و افزود: مدیران و مسئولان دستگاه ها باید در خدمت پیگیری مطالبات و خواسته های مردم باشند و نباید تعصبات صنفی و مسائل شخصی برای توسعه و رفع مشکلات مانع کارها بشود.

    معاون سیاسی امنیتی استاندار ایلام در خصوص وظایف شهروندان نسبت به مسائل مختلف شهرنشینی هم ادامه داد: شهر فقط متعلق به شهرداری نیست و مردم به عنوان صاحبان اصلی شهر باید همکاری لازم با عوامل شهرداری داشته باشند.

    وی اضافه کرد: فرهنگ دفع و حمل پسماندها و نخاله ها باید به یک فرهنگ شهروندی تبدیل شود و مسئولان باید بسترهای لازم را برای دفع بهداشتی نخاله و پسماندها توسط شهروندان فراهم کنند.

    جانشین استاندار در ستاد مدیریت بحران استان ایلام گفت: دستگاه‌هایی نظیر شهرداری،آبفا، دانشگاه فنی و پیام نور و مدیریت بحران با تعامل و همکاری لازم نسبت به رفع آبگرفتکی بلوار دانشجو و دانشگاه فنی اقدام عاجل بعمل آورند.

    رئیس جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان ایلام تصریح کرد: تمام تلاش دستگاه های عضو ستاد مدیریت بحران پیشگیری از خسارات احتمالی بارندگی های پیش رو و به حداقل رساندن مشکلات شهر و شهروندان است.

    بنا بر پیش بینی های هواشناسی ایلام، از امروز تا شنبه بارش های قوی با پتانسیل بروز سیلاب در استان رخ خواهد داد و هواشناسی برای این سامانه هشدار سطح نارنجی صادر کرده است./ایرنا

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *