کد خبر : 10339
تاریخ انتشار : سه شنبه ۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۷

۱۰۰ بازرس بر کیفیت مواد غذایی در نوروز ۹۸ نظارت می کنند

۱۰۰ بازرس بر کیفیت مواد غذایی در نوروز ۹۸ نظارت می کنند

دکتر راضی ناصری فر روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: طرح ارتقای بهداشت مواد غذایی از برنامه های سلامت نوروزی است که از ۲۰ اسفند ماه جاری تا ۱۵ فروردین سال جدید اجرا می شود. وی افزود: در این طرح کارشناسان بهداشت محیط با تجهیزات پرتابل بازرسی در طول

دکتر راضی ناصری فر روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: طرح ارتقای بهداشت مواد غذایی از برنامه های سلامت نوروزی است که از ۲۰ اسفند ماه جاری تا ۱۵ فروردین سال جدید اجرا می شود.
وی افزود: در این طرح کارشناسان بهداشت محیط با تجهیزات پرتابل بازرسی در طول زمان اجرای برنامه در قالب تیم‌های عملیاتی و نظارتی در تمامی ایام بویژه روز‌های تعطیل حضور فعال داشته و کنترل و بازرسی بهداشتی از مراکز واماکن بین راهی، تفرج گاه‌ها، اماکن زیارتی، هتل‌ها، رستوران‌ها و اغذیه فروشی‌ها را بر عهده خواهند داشت.
ناصری فر یادآور شد: توجه ویژه به نظارت بر تهیه و توزیع شیرینی سنتی با اولویت استفاده از مواد اولیه سالم و بهداشتی از جمله استفاده از رنگ‌های طبیعی دارای مجوز قانونی و مواد پاستوریزه و جعبه‌های شیرینی بهداشتی از اولویت‌ بازرسان بهداشت محیط در اجرای برنامه سلامت نوروزی امسال است.
به گفته وی توجه ویژه به کنترل روغن در تهیه غذا و به خصوص شیرینی در قنادی‌ها با کمک دستگاه‌های سنجش پرتابل TPM، توجه ویژه به میزان نمک مصرفی در غذا و استفاده از نمک تصفیه شده تبلور مجدد ید دار و عدم استفاده از سنگ نمک در تهیه غذا، ساماندهی عرضه محصولات دخانی و ممنوعیت استعمال وتبلیغات دخانیات در اماکن عمومی از دیگر اولویت ها است.
ناصری فر گفت: طی ۹ ماهه امسال بیش از ۲۸ هزار بازدید بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع اماکن عمومی صورت گرفته که تعداد ۶۳۶ پرونده تخلف بهداشتی تشکیل و به مراجع قضایی ارسال شده است.
وی ادامه داد: از این تعداد ۲۰۷ واحد صنفی بدلیل تخلف بهداشتی پلمپ شده و ۵۳ تن مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته نیز توسط بازرسان بهداشت محیط سطح استان جمع آوری ومعدوم شد.
دکتر ناصری فر تاکید کرد: در راستای کنترل و نظارت بر کیفیت آب بیش از یک هزار و ۲۰۰ بازرسی از سامانه‌های آبرسانی شهری و روستایی و ۶۹ هزار کلرسنجی و بیش از چهار هزار نمونه برداری آب به منظور آزمایشات میکروبی آب صورت گرفته است.
وی خرید مواد غذایی از دستفروشان و دوره گردان مواد غذایی را تهدیدی جدی بر سلامت خانوار‌ها عنوان کرد و گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در زمینه بهداشت آب وفاضلاب، بهداشت مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی، اماکن زیارتی، اقامتی و.. بهداشت مواد غذایی موارد را با سامانه ۱۹۰ مدیریت ارتباطات مردمی وزارت بهداشت در میان بگذارند.
ناصری فر با بیان اینکه تلفن ۳۲۲۲۷۷۰۲ ستاد فوریت سلامت محیط وکار مرکز بهداشت استان در پاسخگوی شهروندان در این زمینه است، افزود: در ۹ ماهه سالجاری ۶۰۰ تماس و خبر واصله به ستاد فوریت سلامت واصل شده و همه موارد توسط بازرسان بهداشت محیط سطح استان بررسی وبرخورد قانونی لازم با متخلفین صورت گرفته است./ایرنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.