کد خبر : 3529
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۰:۳۲

گرایش دانش آموزان به رشته علوم تجربی به ۳۵ درصد کاهش یافت

گرایش دانش آموزان به رشته علوم تجربی به ۳۵ درصد کاهش یافت

اسفندیار رستم زاد در نشست خبری اظهار داشت: بیشتر دانش آموزان در سطوح مختلف هوشی طی سال های اخیر به سمت رشته علوم تجربی گرایش پیدا می کردند و سایر رشته های پایه چون فنی، ریاضی و انسانی گرایش کمتری از سوی دانش آموزان داشت. وی در خصوص مزایای اجرای طرح هدایت تحصیلی افزود: این

اسفندیار رستم زاد در نشست خبری اظهار داشت: بیشتر دانش آموزان در سطوح مختلف هوشی طی سال های اخیر به سمت رشته علوم تجربی گرایش پیدا می کردند و سایر رشته های پایه چون فنی، ریاضی و انسانی گرایش کمتری از سوی دانش آموزان داشت.
وی در خصوص مزایای اجرای طرح هدایت تحصیلی افزود: این طرح با وجود مقاومت اولیای بچه ها موجب روشن بینی خانواده ها و دانش آموزان شد و عاملی برای گرایش متناسب دانش آموزان در همه رشته های تحصیلی شده و از دیگر منافع این طرح کسب مهارت های حرفه آموزی دانش آموزان و آماده سازی شغلی آنها برای بعد از فارغ التحصیلی است.
مدیرکل آموزش و پرورش ایلام در مورد چینش و انتخاب مدیران برخی مدارس یادآور شد: طی سال های اخیر مدیران مدارس بر اساس برخی فاکتورها چون نظرسنجی از اولیای مدارس، عملکرد مدیران کنونی و … مدیران این مراکز انتخاب می شوند و هم اکنون از ۹۰ مدرسه انتخاب شده مدیران ۴۰ مدرسه در حال تغییر است.
رستم زاد در مورد میزان پوشش تحصیلی دانش آموزان در استان ایلام گفت: استان ایلام در زمینه پوشش تحصیلی دانش آموزان در همه مقاطع تحصیلی در رده پنج استان برتر کشور قرار دارد و از لحاظ جانمایی جغرافیایی نیز همه نقاط استان به مدارس نزدبک به سکونتگاه خود دسترسی آسان دارند.
وی در مورد پوشش فرم دانش آموزان نیز افزود: تهیه پوشش فرم دانش آموزی برای اولیای آنها اجباری نیست ولی به منظور یکسان سازی لباس دانش آموزان و جلوگیری از مواردی چون تفاخر و چشم و هم چشم های مرسوم به تهیه پوشش یک دست مدارس گرایش و اصرار داریم و آموزش و پرورش هزینه تهیه لباس برای دانش آموزان بی بضاعت را تقبل می کند.
مدیرکل آموزش و پرورش ایلام تاکید کرد: سند تحول آموزش در هشت بخش اصلی سال ۹۰ به تایید مقام معظم رهبری رسید و به عنوان شاکله اساسی مسیر این وزارتخانه در حال اجرا است که البته در این سند فرهنگ و‌ رسوم مناطق و ‌استان ها نیز لحاظ شده و ‌مهمترین بند این سند اولویت داشتن تربیت دانش آموزان نسبت به آموزش تحصیلی است.
رستم زاد با بیان اینکه ایجاد مدارس شاد از اولویت های آموزش و پرورش است، یادآور شد: همچنین تربیت دانش آموزان آینده سازی با ویژگی های چون خلاقیت، مسئولیت پذیری، وجدان کاری، تعهد، دانش و … از سیاست های نوین آموزش و پرورش است./ایرنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.