کد خبر : 122098
تاریخ انتشار : یکشنبه 2 دی 1403 - 17:35

پیام تبریک مدیرعامل بانک مسکن به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س)

پیام تبریک مدیرعامل بانک مسکن به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س)
ندای زاگرس

دکتر علی خورسندیان، مدیرعامل بانک مسکن در پیامی، سالروز میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن را به بانوان ایران اسلامی تبریک و تهنیت گفت.

به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن – هیبنا؛ متن این پیام بدین شرح است:

«اِنَّ ابْنَتِی فَاطِمَهَ سَیِّدَهُ نِسَاءِ أَهْلِ الْجَنَّهِ»؛دخترم فاطمه سرور بانوان بهشتی است. پیامبر اکرم(ص)

خدا با تمام نام هایش بر فاطمه(س) تجلی کرده است و عالم را با حقیقت نام زهرا(س) ثبوت و تحقق بخشیده است.
فاطمه(س) اصل و ماده نور است که عقل و عشق بدان تأیید یافته‌اند. زهرا(س) آن معنى متعالى و حقیقت والاست که در واژه ها در نمى‌گنجد و در قید عبارات درنمى آید.
سالروز ولادت با سعادت برترین بانوی جهان، بهترین بهانه برای گرامیداشت مقام زن به عنوان زیباترین واژه آفرینش و مؤثرترین عامل اعتلا و سعادت فرزند، همسر و جامعه است.
حضرت فاطمه زهرا(س)، جلوه تمام عیار شکوه و اوج کمالات و فضائل انسانی است ؛ چنان که حضرت امام خمینی(ره) در این باره فرموده‌اند: «تمام ابعادی که برای زن متصور است، برای یک انسان[کامل] متصور است، در فاطمه زهرا علیهاالسلام جلوه کرده و بوده است.»
آنچه مسلم است؛ زنان و مادران عفیف جامعه ما که در برهه‌های گوناگون تاریخی و اجتماعی، جایگاه شایسته بانوی ایرانی را به حق بزرگ داشته‌ و پشتوانه همت و تلاش مردان این مرز و بوم در توسعه و آبادانی کشور بوده‌اند؛ همواره کارنامه درخشان و تحسین برانگیزی از عملکرد خود در حوزه‌های مختلف خانوادگی و اجتماعی به ثبت رسانده‌اند.
از این رو، بر خود لازم می‌دانم از جانب خانواده بزرگ بانک مسکن به عنوان بانک حامی خانه و خانواده، این روز بزرگ را به تمامی زنان و مادران فداکار ایران اسلامی و بانوان همکار شبکه بانکی تبریک گفته و سلامتی و موفقیت همگان را از درگاه خداوند متعال مسئلت نمایم.

 

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.