لاریجانی از رهبر انقلاب برای ابلاغ سیاستهای کلی قانون گذاری قدردانی کرد

علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی در آغاز جلسه علنی امروز- یکشنبه- با تشکر از مقام معظم رهبری برای ارائه طریق در سیاست های کلی قانونگذاری در کشور، گفت: رهبری معظم انقلاب اسلامی سیاست های کلی قانونگذاری را ابلاغ کردند، بخش مهمی از این سیاست ها مربوط به مجلس شورای اسلامی است و بخش های
علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی در آغاز جلسه علنی امروز- یکشنبه- با تشکر از مقام معظم رهبری برای ارائه طریق در سیاست های کلی قانونگذاری در کشور، گفت: رهبری معظم انقلاب اسلامی سیاست های کلی قانونگذاری را ابلاغ کردند، بخش مهمی از این سیاست ها مربوط به مجلس شورای اسلامی است و بخش های مربوطه به نحوه کار با لوایحی است که دولت و قوه قضاییه یا بخشنامه ها و دستورالعمل ها یا مقرراتی است که سایر بخش ها انجام دهند. نسبت به اینها با قوانین، چگونگی کار، باید مدون شود.
وی افزود: حتی تصمیماتی که در شوراها می گیرند و اینها الزاما باید باشند، در سیاست های کلی رهبری معظم انقلاب اسلامی، آمده است و باید این سازوکار را فراهم کنند؛ هم کمیسیون آیین نامه روی آن کار کند و هم باید دولت و قوه قضاییه و مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای نگهبان جلساتی را بگذاریم که این نسبت ها روشن شود، هم در اجرای سیاست های کلی و هم در مواردی که ایشان ارائه طریق فرمودند.
لاریجانی خطاب به نمایندگان و رییس کمیسیون قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر می خواهید امری را به مجلس ارسال کنید باید با نصاب بالا باشد بنابر این باید تغییراتی در آیین نامه ایجاد شود؛ علاوه بر این جلساتی با بخش ها و قوای مختلف برگزاری می کنیم و بعد نتیجه آن اعلام می شود؛ چون ایشان فرمودند که زمان بندی شده، خدمت ایشان گزارش دهیم./ایرنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰