کد خبر : 2240
تاریخ انتشار : جمعه ۸ تیر ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۸

سریال نقد منصفانه خبرنگار جیرفتی وارد فاز جدیدی شد

سریال نقد منصفانه خبرنگار جیرفتی وارد فاز جدیدی شد

سجاد محمدحسنی خبرنگار ورزشی و مدیر مسئول نشریه طوفان جیرفت ورزش، هفته گذشته مورد حمله افراد ناشناس قرار گرفت که متاسفانه بدون هیچ واکنشی از سوی مسئولان این شهرستان مواجه شد. این خبرنگار روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هفته گذشته توسط یکی از روسای هیات های ورزشی جیرفت به دلیل

سجاد محمدحسنی خبرنگار ورزشی و مدیر مسئول نشریه طوفان جیرفت ورزش، هفته گذشته مورد حمله افراد ناشناس قرار گرفت که متاسفانه بدون هیچ واکنشی از سوی مسئولان این شهرستان مواجه شد.
این خبرنگار روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هفته گذشته توسط یکی از روسای هیات های ورزشی جیرفت به دلیل نقد منصفانه مورد تهدید قرار گرفتم ولی متاسفانه هیچ مسئولی در این زمینه حمایت و عکس العملی نشان نداد.
محمدحسنی افزود: در حادثه قبل ۲ موتورسوار با چهار سرنشین و یک خودروی پراید با پلاک مخدوش که تمام سرنشینانش سر و صورت خود را پوشانده و به سلاح سرد مجهز بودند، من را تعقیب کردند که حین فرار خودروی من به جدول برخورد و تصادف کردم و افراد ناشناس با دیدن این صحنه تصادف از محل متواری شدند.
وی ادامه داد: پس از مصاحبه و علنی شدن این تهدید و واکنش نشان ندادن مسئولان شامگاه گذشته (چهارشنبه) که به منزل پدرم رفته بودم پس از بازگشت با در باز خانه مواجه شدم و پس از ورود به منزل شاهد سرقت از خانه ام شدم .
وی تصریح کرد: در این سرقت بیش از ۳۰۰ میلیون ریال طلا، مقداری پول و چند سکه طلا به سرقت رفته است.
وی ضمن انتقاد از مسئولان شهرستان جیرفت، گفت: ازمسئولان امنیتی استانداری کرمان تقاضای ورود به این مساله را دارم تا شاهد اتفاق تلخی دیگر نباشم.
شهرستان جیرفت با ۳۰۸ هزار نفر جمعیت از چهار بخش مرکزی، اسماعیلی، ساردوئیه و جبالبارز تشکیل شده و در فاصله ۲۳۰ کیلومتری جنوب کرمان واقع است./ایرنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.