جزییات استمهال ۲ ساله باز پرداخت بدهی بهره برداران بخش کشاورزی آسیب دیده از حوادث غیرمترقبه اعلام شد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ندای زاگرس و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، عبدالمهدی بخشنده با اشاره به پیشنهاد و پیگیری مجدانه وزارت جهاد کشاورزی، همکاری استانداران و وزارت کشور و موافقت سازمان برنامه و بودجه، اظهار داشت: هیات وزیران در این جلسه مصوب کرد که به تشخیص کارگروه های استانی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ندای زاگرس و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، عبدالمهدی بخشنده با اشاره به پیشنهاد و پیگیری مجدانه وزارت جهاد کشاورزی، همکاری استانداران و وزارت کشور و موافقت سازمان برنامه و بودجه، اظهار داشت: هیات وزیران در این جلسه مصوب کرد که به تشخیص کارگروه های استانی و شهرستانی؛ بانک های عامل هر منطقه، اصل و سود تسهیلات بهره برداران بخش کشاورزی آسیب دیده از حوادث غیرمترقبه از جمله سرمازدگی و خشکسالی را که تا تاریخ ابلاغ این تصویب نامه سر رسید شده است، به مدت دو سال امهال نمایند.
وی ادامه داد: هزینه های مالی این استمهال بر عهده دولت خواهد بود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در پایان اظهار امیدواری کرد: با مصوبه دولت، بخشی از مشکلات کشاورزان و تولیدکنندگان خسارت دیده در جریان حوادث غیرمترقبه برطرف گردد.
×××
انتهای پیام/*
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰