اگر برف و باران رحمت الهی شامل حال این منطقه شود زیبایی وصف ناپذیری به خود می گیرد که چشم هر بیننده ای را به وجد می آورد. چند سالی است که با وجود باران های کم و شرایط اقلیمی نامساعد باز بخش چوار از طبیعتی مثال زدنی برخوردار بوده که حضور گردشگران و طبیعت […]
اگر برف و باران رحمت الهی شامل حال این منطقه شود زیبایی وصف ناپذیری به خود می گیرد که چشم هر بیننده ای را به وجد می آورد.
چند سالی است که با وجود باران های کم و شرایط اقلیمی نامساعد باز بخش چوار از طبیعتی مثال زدنی برخوردار بوده که حضور گردشگران و طبیعت دوستان، خود گواهی برا این ادعاست.
می خواهیم جدا از این مبحث که چوار مناطق دلنشین زیادی در آن نهفته است به چند نکته ضروری که پیش آمده و کل استان با آن دست و پنجه نرم می کنند بپردازیم که این زیبای ها را به دست فراموشی سپرده و طبیعت ما را نابود ساخته است.
آتش بلایی که تازگی ها بر جان درختان سایه افکنده و سایه آنها را محو می نماید (درختان کهنسال بلوط که نماد زاگرس هستند) و در سال های اخیر بالغ بر هزاران هکتار از جنگلها و درختان این استان ایلام را به نابودی کشانده است.
حال که آتش سوزی در جای جای این استان به وقوع می پیوندد و به یک اتفاق روزمره تبدیل شده است و با توجه به ویژگی بخش چوار که مهمترین بخش و پیشانی استان می باشد نیازمند توجه بیشتر است.
با توجه به پراکندگی جمعیت و وسعت زیاد که حتی ۴۵ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق را دارد و وجود شرکت های مهمی همچون پالایشگاه و پتروشیمی نباید به راحتی از کنار این مسئله بگذریم .
چند مورد آتش سوزی است که در بخش چوار به وقوع می پیوندد و حضور نیروهای مردمی در کنار مسئولان و نیز وسایل نقلیه فرسوده شهرداری به همراه نیروهای تلاشگر منابع طبیعی توانسته اند تا حدودی مثمر باشند و از ایجاد خسارات بیشتر جلوگیری شده است اما باید چاره اندیشی شود و مدیریت صحیحی از این موضوع مهم داشته باشیم.
خواه ناخواه اتفاقاتی رخ می دهد و حادثه هم خبر نمی کند پس ساختمان آتش نشانی با کادر مجرب برای این بخش وسیع امری ضروری است و باید ساختمان آتش نشانی احداث و ساماندهی شود و منابع طبیعی این بخش تقویت گردد.
×××
انتهای پیام/*
دیدگاهتان را بنویسید