کد خبر : 118896
تاریخ انتشار : دوشنبه 14 آبان 1403 - 19:48

بازدید مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام از تأسیسات آبرسانی شهرستان دهلران

بازدید مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام از تأسیسات آبرسانی شهرستان دهلران
ندای زاگرس
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام با سفر به دهلران از تصفیه خانه فاضلاب، مخزن آب، ایستگاه های پمپاژ آب و نقاطی از خط انتقال اصلی آب دهلران که در هفته‌های گذشته دچار شکستگی شده بودند، بازدید و از نزدیک در جریان روند امور قرار گرفت و در پایان در یک فضای صمیمی با همکاران همکلام شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان ایلام، محمد محمدی مدیرعامل شرکت آبفای استان در این بازدید ضمن رصد و احصا مشکلات پروژه ها و تاسیسات، دستورات لازم را صادر نمود.
فریبرز رحیمی مدیر امور آبفا شهرستان دهلران در این بازدید توضیحاتی از آخرین روند اقدامات انجام شده جهت حل مشکل قطعی یا افت فشار شبکه آبرسانی در دهلران  را جهت ارائه خدمات رسانی بهتر به شهروندان ارائه کرد.
همچنین مدیرعامل آبفا استان در نشست صمیمی با همکاران آبفای دهلران ضمن تقدیر از زحمات همکاران، گفت: دهلران یکی از پرچالش ترین شهرستان‌های استان بخاطر نحوه تامین آب بوده و هزینه استحصال آب شرب در این شهرستان بسیار گران و پرهزینه می باشد.
محمدی تصریح کرد: گستردگی و پراکندگی جمعیت در دهلران مخصوصا در حوزه روستا یکی از موانع پیش روی آبفا می باشد،  بطوریکه حتی رفت آمد بین روستاها چندین ساعت طول می کشد و همین عامل یکی از دلایل سختی کار در این منطقه است.
وی یاد آور شد : شرکت آب و فاضلاب شرکتی درآمد-هزینه است که از محل درآمدها،خدمات رسانی می کنند و اگر درآمد نباشد، کیفیت خدمات نیز به تبع آن پایین می آید و انتظار می رود که متاسفانه شهرستان دهلران در بحث درآمدزایی واقعا ضعیف است.
مدیرعامل آبفای استان خدمت به مردم را وظیفه و افتخار مجموعه آبفای استان برشمرد و تاکید کرد: باید با تعصب بیشتر، تلاش رو به بهبود داشته باشیم و وظایف خود را به درستی انجام دهیم .
وی با بیان اینکه بیشترین هزینه در تابستان در دهلران بود، خاطرنشان ساخت: از همکاران ارجمند انتظار داریم مجدانه پای کار باشند چراکه بین کسی که کار می کند و کسی که کار نمی کند تفاوت وجود دارد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.