قاسم سلیمانی دشتکی روز چهارشنبه در همایش فرمانداران استان ایلام اظهار داشت: سفر رئیس جمهوری به این استان مهرماه یا آبان ماه سال جاری انجام می شود و آمادگی کامل در این زمینه وجود دارد. وی تاکید کرد: سفر رئیس جمهوری قرار بود زمستان سال گذشته انجام شود که بنا بر پیشنهاد استان به اردیبهشت […]
قاسم سلیمانی دشتکی روز چهارشنبه در همایش فرمانداران استان ایلام اظهار داشت: سفر رئیس جمهوری به این استان مهرماه یا آبان ماه سال جاری انجام می شود و آمادگی کامل در این زمینه وجود دارد.
وی تاکید کرد: سفر رئیس جمهوری قرار بود زمستان سال گذشته انجام شود که بنا بر پیشنهاد استان به اردیبهشت ماه امسال موکول شد اما به دلیل آماده نبودن تعدادی از پروژه ها به زمان دیگری موکول شد.
استاندار ایلام با بیان اینکه در سفر رئیس جمهوری حدود ۱۰ تا ۱۵ طرح بزرگ به بهره برداری می رسد، یادآور شد: این طرح ها از نظر تعداد کم هستند اما از نظر اعتباری و اشتغالزایی بسیار عظیم است.
سلیمانی دشتکی اضافه کرد: حدود ۲۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای افتتاح یا کلنگ زنی این طرح ها هزینه شده است.وی تاکید کرد: در این سفر پروژه های جدید افتتاح شده و تنها پروژه هایی کلنگ زنی خواهند شد که به طور کامل قابلیت اجرایی داشته و اعتبار آنها محقق شود.
استاندار ایلام از تمامی فرمانداران خواست: مروری بر مصوبات سفر قبلی رئیس جمهور داشته و میزان اجرای پروژه ها، علت اجرا نشدن و راهکار عملی شدن مصوبات را بررسی کنند.
** فرمانداران اصل بی طرفی را در انتخابات رعایت کنند
استاندار ایلام در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه برگزاری سالم انتخابات مجلس شورای اسلامی و شوراهای اسلامی شهر و روستا یکی از مهمترین برنامه های استان در سال جاری است، تاکید کرد: تمامی فرمانداران و دست اندرکاران انتخابات باید اصل بی طرفی را رعایت کنند.
سلیمانی دشتکی افزود: اساس کار مر قانون و رای مردم است و همه دست اندرکاران باید به قانون انتخابات تسلط کامل داشته باشند.
وی اضافه کرد: صفت تمامی مسئولان کشور خدمتگذار مردم است و تمامی فرمانداران باید خدمتگذاری به مردم را به پست و مقام ترجیح دهند.
استاندار ایلام افزود: استان نیازی به فرماندار سخنران و ایده آل گرا ندارد و فرماندار عملگرا و مردمی می خواهد.
وی با بیان اینکه فرمانداران باید در هفته دولت خدمات نظام و دولت تدبیر و امید را بیان کنند، تاکید کرد: در ارائه خدمات به مردم تمامی ارکان نظام سهیم هستند و هیچکس نباید خدمات را تنها به یک شخص منتسب کند.
**نحوه ابلاغ اعتبارات باعث عقب افتادن طرح ها می شود
استاندار ایلام گفت: نحوه ابلاغ اعتبارات و تاخیر در تخصیص بودجه باعث عقب افتادن طرح ها و نارضایتی مردم می شود.
سلیمانی دشتکی افزود: در حالیکه بودجه طرح ها تخصیص یافته است تاخیر در ابلاغ اعتبارات پذیرفتنی نیست.
وی تاکید کرد: این بروکراسی اداری و نشانه ضعف است که باید راهکاری برای آن اندیشیده شود.
استاندار ایلام با بیان اینکه بودجه امسال انقباضی است، یادآور شد: سال گذشته ۱۱۰ درصد پرداختی داشتیم که امسال حداکثر ۸۰ درصد است و باید ۲۰ درصد صرفه جویی داشته باشیم ضمن اینکه حقوق و مزایای پرسنل نباید محدود شود./ایرنا
دیدگاهتان را بنویسید