کد خبر : 5004
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۶

ارزش اقتصادی محصول برنج سیروان ۳۸۰ میلیارد ریال است

ارزش اقتصادی محصول برنج سیروان ۳۸۰ میلیارد ریال است

احمد محمدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: سطح زیر کشت برنج در این شهرستان یک هزار و ۱۵۰ هکتار است که از این میزان برنج احتمال تولید ۶ هزار و ۳۰۰ تن شلتوک دور از ذهن نیست. وی افزود: در حال حاضر ۱۳ دستگاه کمباین مخصوص برداشت برنج

احمد محمدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: سطح زیر کشت برنج در این شهرستان یک هزار و ۱۵۰ هکتار است که از این میزان برنج احتمال تولید ۶ هزار و ۳۰۰ تن شلتوک دور از ذهن نیست.
وی افزود: در حال حاضر ۱۳ دستگاه کمباین مخصوص برداشت برنج در سطح شهرستان سیروان مشغول برداشت محصول شالیزارهای این شهرستان هستند.
به گفته محمدی طی بازدید کارشناسان از مزارع برنج شهرستان، تلاش شده این تعداد کمباین به صورت عادلانه در سطح مزارع شهرستان مستقر شوند و همه نقاط شهرستان را پوشش دهند.
محمدی یادآور شد: کارخانه برنج کوبی صنعتی و سنتی موجود در شهرستان سیروان کار خشک کردن شلتوک و سفید کردن برنج را در شهرستان انجام می دهد.
وی اضافه کرد: برنج تولید شده علاوه بر مصرف داخلی شهرستان سیروان، به مرکز استان و سایر استان های همجوار نیز صادر می شود.
عنبربو و شمشیری از ارقام برنج کشت شده در این منطقه هستند که به علت طعم و بوی مطلوب و نیز سالم بودن محصول، بیشتر مردم استان ایلام و سایر استان های کشور متقاضی مصرف این نوع برنج محلی هستند.
هرچند در سال های اخیر به علت کمبود منابع آبی یکی از سیاست های اصلی وزارت جهاد کشاورزی عدم حمایت از تولید برنج در شالیزارهای استان های مختلف کشور (بجز استان های شمالی ) و جایگزینی کشت برنج با محصولات با نیاز آبی کمتر است اما زارعان ایلامی همچنان به کشت برنح پرطرفدار محلی می پردازند./ایرنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.